Leica D-Lux 8: Ongecompliceerd. Authentiek.

31 Mei 2024

In 2003 introduceerde Leica, als Duitse premium fabrikant, de eerste D-Lux camera. Acht generaties en talloze speciale edities later heeft de Leica D-Lux zijn positie in het topsegment van Leica's digitale compactcamera's verstevigd.

De nieuwe Leica D-Lux 8 brengt de gebruiker de typische Leica-ervaring in een compacte en toegankelijke vorm. De algehele gebruikerservaring en het iconische ontwerp zijn een bewijs van de uitmuntendheid van het legendarische merk Leica dat wereldwijd wordt erkend als marktleider in het premium segment camera's. Voor een beter gebruiksgemak zijn de bedieningselementen vereenvoudigd en ergonomisch verplaatst, terwijl de gebruikersinterface, geïnspireerd op de uitermate populaire full-frame Leica Q camera's, nog gebruiksvriendelijker is geworden.

dlux blog 1

Beeldkwaliteit.

De Leica D-Lux 8 is uitgerust met een 4/3" CMOS-sensor met 22 megapixels (effectief 17 MP), een lichtsterke Leica DC Vario-Summilux 10.9-34 f/1.7-2.8 ASPH. zoomobjectief (gelijk aan een 24-75mm bij full-frame formaat), een intuïtief ontwerp en niet te vergeten een naadloze connectiviteit met de Leica FOTOS-app via Wi-Fi. Het is tevens de eerste Leica D-Lux met de mogelijkheid om te fotograferen in het veelzijdige Adobe DNG-formaat. De meegeleverde compacte flitser vergroot de veelzijdigheid van de Leica D-Lux 8 nog verder.

 Opties.

Naast de camera wordt ook een nieuwe reeks aan relevante accessoires geïntroduceerd. Deze omvat een handgreep, draagriemen, polsriemen en leren beschermers die verkrijgbaar zullen zijn in meerdere kleuren. Extra accessoires zoals een automatische lensdop, zachte ontgrendelknoppen en een selectie tassen, waaronder o.a. een heuptas en slingtas, bieden de gebruiker extra mogelijkheden.

dlux blog 2

dlux blog 3

 Unieke kenmerken.

  • Leica-ontwerp en dedicated gebruikersinterface, geïnspireerd op de veelgeprezen Leica Q-camera's
;
  • Micro 4/3" CMOS-sensor 21MP (17MP effectief);
  • Leica DC Vario-Summilux 10.9-34f/1.7-2.8 ASPH. lens 
 (24-75mm in full-frame);
  • Cameraflitser inbegrepen in de levering;
  • Naadloze connectiviteit met de Leica FOTOS App;
  • Inhoud verpakking: camera, compacte flitser, lenskap en koord, handriem;
  • Nieuwe collectie accessoires: handgreep, leren cameratas, draagriemen, polsriemen, leren halfcases (meerdere kleuren);
  • Bijpassende accessoires: zachte ontgrendelingsknoppen, heuptasje, cross body tasje, uitrustingstasje, automatische lensdop.

Geinterreseerd in de nieuwe D-Lux 8?
Neem contact met ons op!
Onder deze blog vindt u ook een contact-formulier. 

Leica D-Lux 8: Ongecompliceerd. Authentiek.

Auteur: Hessel

Verwante rubrieken: Algemeen

Contactformulier

Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen of navraag doen over de levertijd van een product. Indien u navraag doet over een product, vermeldt in uw bericht het product. Wij streven ernaar u binnen één werkdag te beantwoorden!

Uw gegevens

Foto Rembrandt waarborgt uw privacy middels de GDPR wetgeving.

Uw gegevens worden discreet gebruikt en niet aan derden verstrekt.

Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties