Nanlite give-away promotie!

4 November 2020

Nanlite is nauwelijks nog weg te denken uit de foto- en videowereld. Beeldmakers die aan de slag gaan met de krachtige, compacte en zeer veelzijdige led-oplossingen van Nanlite zijn stuk voor stuk zeer enthousiast. Binnenkort lanceert Nanlite opnieuw een geweldige actie! Ditmaal rondom zowel de Forza serie als de Pavotubes. De actie start op 1 november en duurt tot en met 31 december. Mis het niet!

Wie in de periode van 1 november t/m 31 december 2020 een Forza 60(B) koopt, krijgt daar gratis een Battery holder en een Bowens adapter bij. Wie gaat voor een Forza 200 krijgt er een Lantern bij. Gaat u voor de Forza 300 dan krijgt u daar een Softbox met Grid bij en gaat u voor de ultieme krachtpatser, de Forza 500, dan krijgt u daar een Forza 60B en een fresnel bij. Schaft u een Pavotube 15C of 30C aan dan krijgt daar een tube holder bij (NL-PT-M1Y). Wie gaat voor een kit van twee Pavotubes 15C krijgt daar de Pavotube 6C II bij. Gaat u voor een kit van twee Pavotubes 30C dan krijgt u daar gratis een Pavotube 6C II en een tubeholder, NL-HD-T12-BH, bij.

Over de Nanlite Forza serie
In juni 2019 jaar lanceerde Nanlite haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie werd recent uitgebreid met de Forza 200 en de Forza 60B, de bi-color variant van het kleinste jongetje uit deze reeks, de Forza 60. Hiermee staat de teller nu op vijf lampen, respectievelijk de Forza 60, Forza 60B, Forza 200, Forza 300 en de Forza 500. Met de komst van deze serie is de droom van foto- en videografen werkelijkheid geworden; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets groeide deze serie in korte tijd uit tot een enorme hit. Foto- en videografen die met deze lampen werken, zijn er stuk voor stuk razend enthousiast over.

Over de Nanlite Pavotubes
De Nanlite Pavotubes zijn LED-buislampen die je makkelijk onopvallend verstopt in kleine ruimtes op bijvoorbeeld de set of bij het fotograferen in voertuigen. Door de achthoekige uiteinden van de tubes is een plaatsing op de vloer of ander oppervlak in een specifieke hoek goed mogelijk. Dankzij ingebouwde magneten kan je het kleine broertje in deze reeks, de 6C II, ook op metalen vlakken plakken. De tubes hebben een kleurtemperatuur die variabel is van 2700 tot 6500K. Dankzij de RGB-modus en de 360 kleuren met tint- en verzadingsregeling is het mogelijk om talloze kleurencombinaties te produceren. De lichtintensiteit is variabel van 0 tot 100%.

Hoe werkt de actie?
Koop tijdens de actieperiode van 1 november tot en met 31 december 2020 een van de genoemde Nanlite producten, scan uw factuur en mail deze naar sales@tse-imaging.nl. Dit kan uiterlijk tot en met 15 januari 2021. Facturen die na die datum ontvangen zijn, kunnen helaas niet in behandeling genomen worden. Zodra de betreffende gegevens binnen zijn, wordt uw gratis product naar u toegestuurd. Vergeet dus niet duidelijk uw naam en adresgegevens te vermelden!

De actie op een rij:

Nanlite give-away promotie!

Auteur: Hessel

Verwante rubrieken: Promoties