16/6 - Nikon Z8 Touch & Try!

31 Mei 2023

Bent u ook benieuwd naar de nieuwe Nikon Z8 camera? Kom dan naar Foto Rembrandt voor een demonstratie!

In samenwerking met Nikon School organiseren wij op vrijdag 16 juni de Z8 Touch & Try. U krijgt tussen 10:00-16:00u de mogelijkheid om al uw vragen aan Nikon Expert Emile de Jong te stellen en om uiteraard de nieuwe Z8 camera uit te proberen.

Nikon Zomer Kassakorting
Bent u een overstap aan het overwegen van Nikon spiegelreflex naar het Nikon Z systeem? Kom dan zeker langs! Breng ook gerust uw eigen objectieven mee om uit te proberen op de Z8, wij zorgen voor de adapter. Vooral interessant om van te profiteren is de Nikon Z Zomer-Promotie, uw kassakorting kan namelijk oplopen tot maar liefst €700,-! Deze promotie loopt nog t/m 24 juli 2023.

 


Nikon Z8

De Z8 combineert indrukwekkende prestaties met een compact ontwerp en is daardoor een uitstekende partner van de Z9 en een creatieve opvolger van de D850. De body van de Z8 weegt slechts circa 910 gram en is 30% kleiner dan die van de Z9 en 15% kleiner dan die van de D850. Dit is de perfecte hybride camera voor filmmakers die een lichtere camerabody willen voor het maken van opnamen uit de hand of een full-frame camera die perfect past op elke videorig, inclusief de meeste gimbals.

De Z8 is een echte krachtpatser voor het maken van foto’s en video ́s en biedt met zijn 45,7 megapixels voor foto ́s en de eigen videoresolutie van 8,3K vele mogelijkheden. Dezelfde stacked CMOS-sensor en EXPEED 7-processor als bij de Z9 waarborgen een spectaculaire beeldkwaliteit en bieden filmmakers een maximale flexibiliteit om zich aan elke workflow aan te passen. Video kan met allerlei verschillende beeldsnelheden en codecs worden opgenomen, waaronder 12-bits RAW voor videobeelden van maximaal 8,3K/60p of 4,1K/120p. Fotografen kunnen werken in diverse bestandsgrootten en snelheden voor serieopnamen, waaronder een verbluffend hoge 120 bps. Voor makers van HDR-inhoud maakt de camera 10-bits HEIF-foto ́s en neemt hij 10- bits HLG-video op.

16/6 - Nikon Z8 Touch & Try!

Auteur: Hessel

Verwante rubrieken: Demo

Contactformulier

Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen of navraag doen over de levertijd van een product. Indien u navraag doet over een product, vermeldt in uw bericht het product. Wij streven ernaar u binnen één werkdag te beantwoorden!

Uw gegevens

Foto Rembrandt waarborgt uw privacy middels de GDPR wetgeving.

Uw gegevens worden discreet gebruikt en niet aan derden verstrekt.

Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties