Rembrandt... op afspraak!

1 Maart 2021

U heeft het misschien al gehoord... er mag binnenkort weer gewinkeld worden!

UPDATE: Vanaf woensdag 28-4-2021 bent u weer welkom om ZONDER AFSPRAAK bij ons te komen winkelen en het maken van pasfoto's. 

  • Maximaal 6 klanten in de winkel.
  • Kom alléén naar de winkel.
  • Kom alleen zónder gezondheidsklachten.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Na een zeer uitzonderlijke periode van gesloten deuren is het eindelijk weer zover. Foto Rembrandt opent de deuren voor klanten die op afspraak komen winkelen! Heel graag ontvangt ons deskundig personeel u weer aan de balie om u persoonlijk te adviseren. 

Pasfotoservice
Tijdens de lockdown hebben wij op uitzondering wel pasfoto's mogen blijven maken, op afspraak. Ook dit blijft op afspraak doorgaan tot de winkels weer zonder maatregelen open mogen. U kunt bij ons terecht voor pasfotos voor o.a. Nederlandse en buitenlandse identiteitsbewijzen en rijbewijzen. Voor de digitale aanvraag van verlenging van het Nederlands rijbewijs zijn wij ook als fotograaf erkend. In dat geval leveren wij voor u de foto aan bij het RDW, waarna u thuis de verdere aanvraag via de DigiD smartphone-app door moet zetten.


Filmontwikkeling, afdrukken en reproductiewerk.

Wat fijn was het om te zien dat men door is blijven fotograferen tijdens de lockdown! Wij zijn de afgelopen tijd dus ook gewoon doorgegaan met het ontwikkelen en afdrukken van uw foto's. Naast het inleveren van filmrolletjes op de twee brievenbus locaties mag u nu ook weer uw film aan de balie inleveren, wederom op afspraak. Het inleveren via de brievenbus en afrekenen via de webshop blijft ook gewoon mogelijk!

Foto's komen afdrukken vanaf uw geheugenkaartje of USB-stick is ook weer mogelijk. Houd er alleen rekening mee dat het een uurtje kan duren voordat de foto's klaar zijn om op te halen. Om dubbel afspreken te voorkomen, kunt u foto's ook aanleveren via onze app/software (voor telefoon en computer), wetransfer.com of email. Gebruik wetransfer wanneer u véél foto's of grote foto's wilt laten afdrukken. U ontvangt van ons een bevestiging en een uitnodiging om de foto's op te halen.


Foto-apparatuur

Wij begrijpen dat de keuze voor een fotocamera of lens niet zomaar gemaakt is of dat u het product eerst even gezien wilt hebben. Om op voorhand zoveel mogelijk advies te winnen zijn wij ook per telefoon en email bereikbaar voor vragen, zodat u met zoveel mogelijk kennis naar de winkel komt. Bent u er al uit welke camera of lens het gaat worden, twijfel dan niet om het betreffende product op voorhand te reserveren. Dit kunt u ook doen door het product al via de webshop aan te schaffen.

De algemene regels waar wij aan moeten voldoen kunt u nalezen op de website van Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl/winkelen-op-afstand

  • Maak online een afspraak. UPDATE: Afspraken zijn niet meer mogelijk!
  • Kom [zonder relevante gezondsheidsklachten] liefst alléén naar de afspraak, zo kunnen wij zoveel mogelijk verschillende klanten bedienen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Bij het nemen van een pasfoto is het ook verplicht, tot het moment van fotograferen.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos/PIN.

Rembrandt... op afspraak!

Auteur: Foto Rembrandt Maastricht

Verwante rubrieken: Algemeen