Pasfoto-service

Direct klaar, zonder afspraak!

FOTOREMBRANDT maakt sinds jaar en dag pasfoto's en heeft dan ook het "Pasfoto OK Certificaat" van de SNF Fotografen Federatie, hetgeen aangeeft dat wij voldoen aan alle eisen die aan de huidige pasfoto's worden gesteld.

De foto's worden gemaakt met een moderne systeemcamera in een ruimte voorzien van speciaal licht om de kwaliteit van de foto's te waarborgen. We maken altijd een paar opnames. Deze kunt u vervolgens op een scherm bekijken en dus uw beste foto zelf uitkiezen! De meeste identiteitsbewijzen gaan immers 10 jaar mee en dan is het toch fijn om er een goede foto op te hebben staan.

FOTOREMBRANDT maakt tevens pasfoto's voor alle buitenlandse visa en paspoorten zoals Amerika, Griekenland, Canada, China, India, Australië etc.

De prijs voor een standaardsetje met 6 foto's is €15,-
De prijs voor een setje van 8 foto's is €18,-
De prijs voor de afwijkende maten zoals Amerikaans visum is tevens €15,-
Ook kunt u de foto digitaal via een download link of QR code krijgen voor een meerprijs van €5,-.

Het is mogelijk alleen een digitale foto te laten maken voor bijvoorbeeld een C.V. of voor gebruik op sociale media zoals LinkedIn, Facebook etc. De kosten hiervan bedragen €15,-

De pasfoto's zijn Direkt Klaar gemaakt Zonder Afspraak.

U kunt zonder afspraak op alle werkdagen vanaf 9 uur terecht voor pasfoto's, op zaterdag vanaf 10 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

 

 

Online verlengen rijbewijs
Sinds 1 augustus 2019 kunnen mensen die in het bezit zijn van een telefoon met NFC, online hun rijbewijs verlengen. U kunt uw rijbewijs dan al na 2 werkdagen ophalen op het gemeentehuis. Wij zijn erkend door het RDW als fotograaf die deze service mag aanbieden.

U dient te voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze zijn:

  • U bent inwoner van één van de deelnemende gemeenten.
  • U bent in het bezit van een Nederlands rijbewijs.
  • U bent in het bezit van een geldig identiteitsbewijs of paspoort.
  • U vraagt een verlenging van uw rijbewijs of categorie-uitbreiding aan.
  • U heeft de DigiD-app.
  • U heeft de DigiD-app geinstalleerd op de telefoon.
  • Uw telefoon heeft een NFC-Chip.

Voldoet u aan alle bovenstaande voorwaarden? Dan regelt u in slechts drie stappen de verlenging van uw rijbewijs.

Stap 1: Uw pasfoto laten maken bij een RDW-erkende fotograaf
De pasfoto moet voldoen aan bepaalde eisen en dienen gemaakt te worden door een RDW-erkende fotograaf. Wij hebben een speciaal traject doorlopen om aan deze eisen te kunnen voldoen. U kunt dus bij ons terecht. Vergeet niet uw huidige rijbewijs mee te nemen.

Bij ons zet u uw handtekening. Deze wordt later gebruikt op uw nieuwe rijbewijs. Wij versturen uw pasfoto en handtekening beveiligd en digitaal naar de RDW. Binnen een uur krijgt u een email van de RDW. Hierin staat of u het rijbewijs online kunt verlengen.

Stap 2: Uw online aanvraag
Ga naar de webpagina rdw.nl/digitaalaanvragenrijbewijs. U kiest daar voor 'digitaal aanvragen rijbewijs' en logt in met uw DigiD-app.

Nadat u bent ingelogd regelt u binnen een paar minuten de verlenging van uw rijbewijs. U rekent meteen af met iDeal.

De RDW maakt uw rijbewijs. U kunt het al na 2 werkdagen ophalen. U ontvangt een email van de RDW als uw rijbewijs klaar ligt bij de gemeente.

Stap 3: Uw rijbewijs ophalen
U kunt uw rijbewijs ophalen bij de door u opgegeven locatie in uw gemeente.

Kijk op de website van uw gemeente of u een afspraak moet maken voor het ophalen van uw rijbewijs. Neem uw huidige rijbewijs mee, deze moet u inleveren. Daarna krijgt u uw nieuwe rijbewijs.

Uw persoonsgegevens bij Foto Rembrandt en de RDW
De RDW verwerkt persoonsgevens om zijn wettelijke en door de Minster opgedragen taken te kunnen uitvoeren. De RDW en Foto Rembrandt verwerken nooit meer gegevens dan noodzakelijk. De RDW en Foto Rembrandt bewaren de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel van de gegevensverwerking dan wel op grond van de wettelijke grondslagen (zoals de Wegenverkeerswet) is vereist.

Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties