Printen 1uur service

Hoe digitale bestanden aanleveren en waar moet u op letten?

In de winkel
U kunt de bestanden bij ons in de winkel aanleveren op cd, geheugenkaart of USB-stick. Door gebruik te maken van de intake-boxen (wij hebben er 3) kunt u uw foto’s uitzoeken en eventueel bewerken, of andere fotocreaties bestellen. Dit alles in een 1-uur service, en meestal nog veel sneller. Uiteraard kunt u ook met uw iPad, iPhone of ander smart-apparaat naar de winkel komen om foto's hiervan te bestellen.

Wij helpen u graag!

Via email
Uiteraard kunt u ook de foto's naar ons emailadres sturen. U kunt ongeveer 10mb per email versturen dus het kan zijn dat u uw foto's moet verdelen over meerdere mails. In dat geval graag aangeven in het onderwerp hoeveel emails het worden in totaal, dan weten wij wanneer en of wij alles hebben ontvangen. 

Via Wetransfer
Mocht u een grotere hoeveelheid foto's willen bestellen, kunt u deze ook via Wetransfer versturen. U vult het emailadres van uwzelf in en van ons (= afdruk@fotorembrandt.nl) en u kunt tot 2 gigabyte in een keer aan ons doorsturen.

Via Bestelsoftware op de computer
Wij hebben ook software die u kunt downloaden voor het bestellen van fotoafdrukken en het maken van fotoboeken. 

U kunt de software voor PC downloaden middels de volgende link:
Windows Software 

Bij het installeren van de software wordt om uw gegevens gevraagd. Tevens wordt er, na het installeren van de software, om een code gevraagd. U kunt hier de volgende code invullen:
EU-N8Z6

U kunt de software voor Mac downloaden middels de volgende link:
Mac Software

Bij het installeren van de software wordt om uw gegevens gevraagd. Tevens wordt er, na het installeren van de software, om een code gevraagd. U kunt hier de volgende code invullen:
EU-N8Z6 

Via telefoon of tablet
Met de app Smart Picture Creation van Noritsu kun u in een handomdraai foto’s die op uw smartphone en tablet staan laten afdrukken en ophalen bij uw favoriete fotowinkel, Foto Rembrandt natuurlijk.

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

  • Ga naar de App Store of Google Play
  • Download en open de app
  • Vul de volgende code in: EU-SRZQ
  • Voer de gegevens zoals gevraagd
  • U kunt nu foto’s bestellen via uw smartphone of tablet

  

PRIJSLIJST

Afmetingen Prijs per stuk Prijs v.a. 50 stuks Prijs v.a. 100 stuks
9 x 13 / 10 x 15 / 11 x 15 € 0,35 € 0,30 € 0,25
13 x 18 / 15 x 20 € 0,79    
18 x 24 € 2,50    
20 x 30 € 2,95    
30 x 30 € 5,95    
30 x 40 / 45 € 6,95    
30 x 60 € 9,95    
30 x 90 € 11,95    
 
Verder zijn vierkante maten, zoals 13 x 13, 15 x 15, 20 x 20 en 30x30 ook mogelijk (ook 10x10 op 10x15 papier). Qua afwerking kunt u kiezen tussen mat en glanzend.
 
Grotere formaten t/m 60 cm breed drukken wij af met een professionele Epson grootformaat-printer op diverse soorten fotopapier. Voor meer informatie kijk onder "Printen grootformaat".
 
Heeft u verder nog vragen? Aarzel niet en vraag het aan ons. Wij willen dat u zo'n perfect mogelijke afdrukken krijgt. Wij hebben alvast het allerbeste minilab op de markt in huis om dit te doen!