FOTOREMBRANDT is een familiebedrijf met een rijke historie en, in ruim 100 jaar tijd, uitgegroeid tot een begrip in Maastricht en wijde omgeving.

Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en is in de loop der jaren de zaak behoorlijk gemoderniseerd. Met de opkomst van de digitale nieuwe wereld hebben we een eigen Facebook-en Instagram-pagina, en houden we (proberen toch) een blog bij om vooral het plezier en de passie in fotografie te delen. Schroom niet om ons te volgen 24/7!

U kunt voor (bijna) alles bij ons terecht. Of het nu gaat over het maken van een pasfoto of over de aanschaf van de modernste foto-apparatuur; bij ons bent u aan het juiste adres. We voeren een ruim assortiment op het gebied van zowel digitale alsook analoge fotografie:

Benro, Canon, Fujifilm, Gitzo, Leica, Leofoto, Manfrotto, Nikon, Olympus, Panasonic, Sirui, Sony.
Adox, Agfa, Amaloco, Foma, Hama, Harman, Ilford, Kaiser, Kodak, Paterson, Rollei, Tetenal.
Accu's, Achtergrondrollen, Adapters, Afstandsbedieningen, Albums, Dokachemie en Papier, Filters, Fotorolletjes, Fototassen, Geheugenkaarten, Kaartlezers, Kabels, Lichtmeters, Lijsten, Reinigingskits, Reflectieschermen, Selfiesticks, Stablizers, Statieven, Studio-apparatuur... you name it! Zie onze dealerpagina voor een overzicht van alle merken.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het maken van (professionele grootformaat) afdrukken. We drukken af op formaten van 9x13 t/m 100x150 cm. We hebben diverse papiersoorten en afdrukmogelijkheden in huis, alsook in samenwerking met derden. Ons eigen printlab-service produceert hoogstaande afdrukken van 9x13 t/m 30x45 cm binnen 1 uur. We hebben van bijna alles voorbeelden in de winkel, laat u eens verrassen door de opties!

U kunt bij ons ook fotoalbums laten printen. Deze kunt u via speciale software op het gemak zelf thuis samenstellen, of natuurlijk gewoon bij ons in de winkel.

Voor pasfoto's komt u natuurlijk ook gewoon bij ons! Wij zijn een gecertificeerd pasfoto-adres voor alle officiële Nederlandse documenten. Binnenkort starten we zelfs een samenwerking met de gemeente Maastricht voor het online verlengen van uw rijbewijs. Wij zijn dus een RDW-erkende fotograaf. Daarnaast maken we ook pasfoto's voor buitenlandse visa en paspoorten. Voor Amerika, België, Duitsland en India bijvoorbeeld. Pasfoto's zijn direct klaar en zonder afspraak!

Verder organiseren we workshops en lezingen. Houd onze website, blog of Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Vragen over uw camera of anderzijds? Loop gerust binnen. Vlekjes op de foto's, vooral in luchtpartijen? Wij hebben alles in huis om uw camera vakkundig en snel te reinigen.

Last but not least; wij staan al ruim 100 jaar voor 100% Service en Persoonlijke aandacht, wij geloven dat daarmee het verschil wordt gemaakt. Ons deskundige personeel staat daarom ook met veel plezier en enthousiasme voor u klaar (zij zijn overigens niet te koop...)! 

Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties