Actie
€ 229,00incl. BTW (21.00%)

Calibrite ColorChecker Display Pro

Merk: Calibrite X-Rite

Volledige creatieve controle over jouw foto's? Dat krijg je met de Calibrite ColorChecker Display Pro deze professionele kalibratie-oplossing is bedoeld voor fotografen, designers en contentmakers die de hoogste eisen stellen aan details, snelheid en flexibiliteit. Je wilt dat de kleuren van je foto's en video's op je beeldscherm of monitor precies overeenkomen met je digitale bestand en met de kleuren van je printer. Met de Calibrite ColorChecker Display Pro is dat niet te veel gevraagd. Zo verspeel jij als kleurenperfectionist geen kostbare tijd met het sleutelen aan instellingen.

Meetsnelheid en kleurnauwkeurigheid
De ColorChecker Display Pro is voorzien van geavanceerde filter- en optische systemen, een indrukwekkende meetsnelheid en ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid op alle moderne weergavemogelijkheden. Het is geschikt om in de toekomst te worden geüpgraded voor nieuwe technologieën.

Geavanceerde technologieën
De Calibrite ColorChecker Display Pro maakt gebruik van Intelligent Iterative Profiling. Deze technologie levert maximale kleurnauwkeurigheid op elk uniek scherm. De technologie Flare Correct past je schermprofiel aan bij verminderde contrastverhoudingen die veroorzaakt worden door zonlicht dat op je beeldscherm valt. Ambient Light Measurement bepaalt automatisch de beste schermhelderheid om afdrukken te vergelijken met je beeldscherm. Het effect van licht in jouw werkomgeving wordt met Ambient Light Smart Control gecompenseerd. Veranderen deze omstandigheden, dan geeft Display Pro jou een seintje. Met Profile Validation bekijk je voor- en na-resultaten van afbeeldingen.

3 patch-groottes
Met Calibrite ColorChecker Display Pro beschik je over 3 patch-groottes. Hierdoor stel je je profiel nog nauwkeuriger af. Om je profiel verder te optimaliseren maak je eigen patch-sets.

Herinnering van software
De software herinnert je er aan wanneer het tijd is om je beeldschermen opnieuw te profileren om de consistentie te behouden. Je kunt uiteraard ook zelf herinneringen inplannen.

Kalibratie van projector
Met behulp van de Calibrite ColorChecker Display Pro zorg je ervoor dat de kleuren van je geprojecteerde presentaties hetzelfde zijn als op je monitor. In een paar minuten maak je een nauwkeurig projectorprofiel. Hierbij wordt rekening gehouden met alle omstandigheden in de ruimte: geprojecteerde kleuren, beeldschermkleur en kamerverlichting.

  • Kalibratie-oplossing voor elk niveau beeldmaker
  • Kalibreer tot wel 4 verschillende schermen tegelijk
  • De kleuren van je beeldscherm en afdrukken laten matchen
  • Optimale kleurnauwkeurigheid op je beeldscherm
  • Automatische aanpassing van contrastverhoudingen bij invallend zonlicht
  • Compatibel met Mac (10.14x en hoger) en Windows (8.1 en 10)
  • Gebruikt 1GB RAM geheugen (2GB wordt aanbevolen)
  • ccColorimeter en ccStudio-software aangedreven door Calibrite
  • Ondersteuning van NTSC, PAL SECAM en ITU-R Rec.BT.709
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties