Actie
€ 89,00incl. BTW (21.00%)

Giga T Pro II - SONY DSLR Cameras

Merk: Hahnel

Hähnel Giga T Pro II draadloze afstandsbediening - voor Sony

De Hähnel Giga T Pro II is een draadloze timer en afstandsbediening voor Sony camera's. Met de Giga T Pro II is het mogelijk om je camera veilig te bedienen zonder trillingen. De draadloze afstandsbediening werkt stabiel en betrouwbaar over een afstand van ruim 100 meter met een groot aantal Sony dslr-camera's. Ideaal als je absoluut trillingsvrij wilt werken vanaf statief, zoals bij macrofotografie of intervalopnamen. 

Draadloze afstandsbediening voor Sony

De Hähnel Giga T Pro II afstandsbediening bestaat uit losse onderdelen. De ontvanger met losse kabel met een verwisselbare, cameraspecifieke aansluiting wordt aangestuurd door een draadloze afstandsbediening. Het is met deze commander unit niet alleen mogelijk om je Sony op afstand te ontspannen, maar je kunt hem ook gebruiken voor intervalopnamen, continu-opnamen, tijdsopnamen en time-lapse fotografie. Handig voor astrofotografie en wildfotografie! Omdat de Giga T Pro II ook bruikbaar is als korte kabelafstandsbediening, is hij tevens ideaal in de studio. 

Afstandsbediening zonder interferentie 

De afstandsbediening werkt met een betrouwbare draadloze FSK 2.4 Ghz frequentie die door muren heen gaat en het is mogelijk om een eigen kanaal te kiezen om interferentie te voorkomen.

 

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties