Actie
€ 169,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sirui B25R Dragon Buigbaar LED Paneel

Merk: Sirui

Wil je de hoek van het licht vergroten of verkleinen? Of wil je de reflectie van het licht perfect op je voorwerp afstemmen? Dan is het buigbare B25R paneel van Sirui ideaal. Je buigt het paneel 2 kanten op, dankzij de 9 verschillende secties.

Om de B25R te bedienen gebruik je het heldere display en de 4 buttons. Daarmee zijn alle instellingen binnen handbereik. Natuurlijk is er ook de gratis smartphone-app, waarmee je tot op een afstand van 15 meter alle opties instelt via Bluetooth. Ook van meerdere lampen in een groep. En dat komt goed uit. Want het is mogelijk om meerdere B25R's aan elkaar vast te maken, zonder dat je daar verder accessoires voor nodig hebt. Je schuift ze eenvoudig in elkaar. Zo verleng je de LED-balk. En via de app bedien je alle B25R’s als groep.

Je hebt maar liefst 25 watt aan LED-licht tot je beschikking. Het licht is van hoge kwaliteit en zorgt voor natuurlijke kleuren. Vele lichteffecten en CCT-besturing maken de B25R veelzijdig. Daarbij werk je met 2.000 LUX op 0,5 meter afstand. Het licht is traploos instelbaar van 1 tot 100%. Ook de kleurtemperatuur stel je traploos in, van 2.700K tot 8.500K. De lichtkwaliteit meet zich met de premium-merken in de markt, met een CRI van 96 en een TLCI van 98. Het licht is dus precies goed, voor elke creatieve productie.

Je bevestigt de B25R via het 1/4” female schroefdraad. Zo maak je ‘m vast op een statief, tilting bracket of andere accessoire. Door 2 B25R’s aan elkaar vast te maken, is het mogelijk om ze als U-boog op een tafel te plaatsen. Door deze constructie belicht je een voorwerp rondom, zonder dat je accessoires nodig hebt.

Sirui staat al 20+ jaar bekend om z’n hoge kwaliteit. Je gebruikt de producten zorgeloos voor al je producties. Sirui garandeert dat je een kwaliteitsproduct koopt en geeft je 3 jaar fabrieksgarantie. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan reken je op snelle support en reparatie in Nederland.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties