Actie
€ 219,00incl. BTW (21.00%)

Sirui C60 Daglicht LED Spot

Merk: Sirui

Ontdek de ultra-compacte, universele C60 LED-lamp uit de Spotlight-serie van Sirui. Kwaliteit en innovatie zorgen voor een high-end lamp die past in de palm van je hand. Laat het compacte formaat je niet misleiden, want de C60 is een echte krachtpatser. Met de maximale LUX-waarde van 3000 op 1 meter en kleurtemperatuur van 5600K heeft de lamp genoeg te bieden bij al je producties. Je gebruikt ‘m zowel in je studio als op locatie, door de aansluitingen voor een stroomadapter of 2 NP-F accu’s. Traploos instelbaar vermogen en 8 verschillende lichteffecten maken de C60 compleet.

  • Universeel licht: maak opnames waarbij je het licht afstemt op basis van omgevingslicht en de gewenste sfeer.
  • Ultra-stil en betrouwbaar: de C60 heeft een CRI van 96 en TLCI van 98, voor levensechte kleurweergave. Daarbij produceert de lamp slechts 20db geluid, zelfs op maximale helderheid. Dat is een stuk stiller dan bij LED-lampen van andere merken. Zo werk je bij filmproducties zonder storende bijgeluiden.
  • Altijd inzetbaar: je sluit elke accessoire met de bekende Bowens-mount aan op de C60. Bijvoorbeeld de ballon-softbox van Sirui. In studio’s wereldwijd gebruik je de LED-lamp met netstroom. Op plekken zonder stopcontact plaats je 2 willekeurige NP-F accu’s, via de meegeleverde adapter. De aansluiting zit veilig bovenop de C60. Accu’s worden niet meegeleverd, deze vind je bij de optionele accessoires.

Met het heldere display en de 2 druk- en draaiknoppen zijn alle instellingen binnen handbereik. Natuurlijk is er ook de gratis smartphone-app, waarmee je tot een afstand van 15 meter alle opties instelt via Bluetooth. Ook van meerdere lampen in een groep.

Je hebt de keuze om de C60 aan te sluiten op een 1/4” of 3/8” schroefdraad. De female-aansluiting vind je op de onderkant van de LED-lamp. Hierop sluit je ook het meegeleverde handvat met de ingebouwde tilting bracket aan. Het handvat is heel robuust, met een metalen draaiknop. Aan de onderzijde van het handvat zit een aansluiting voor een spigot. Je neemt de C60 LED-lamp met de meegeleverde reflector en stroomadapter overal mee naartoe in de speciale tas. Op deze tas zitten ook 2 stroken klittenband, om een lampstatief mee te nemen.

Even geen stopcontact in de buurt? Dan gebruik je de LED-lamp ook met 2 NP-F accu’s. Via het stopcontact werk je wereldwijd, want de stroomadapter is geschikt voor 110V-240V.

Sirui staat al 20+ jaar bekend om z’n hoge kwaliteit. Je gebruikt de producten zorgeloos voor al je producties. Sirui garandeert dat je een kwaliteitsproduct koopt en geeft je 3 jaar fabrieksgarantie. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan reken je op snelle support en reparatie in Nederland.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties