Actie
€ 129,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sirui CS100 Daglicht LED Monolight

Merk: Sirui

Met de krachtige high-end CS100 Monolight van Sirui heb je maar liefst 100 watt aan LED-licht tot je beschikking. Het licht is van hoge kwaliteit en zorgt voor natuurlijke kleuren. De robuuste, metalen behuizing zorgt ervoor dat je betrouwbaar en veilig werkt. Overal en altijd. De kwaliteit van Sirui is direct herkenbaar voor de professionele gebruiker. Vele lichteffecten, licht gewicht en hoge lichtopbrengst maken de Monolight een alleskunner.

  • Heel veel licht: de 100 watt LED-lamp zorgt voor maar liefst 4.000 LUX op 1 meter afstand. Het licht is traploos instelbaar van 1 tot 100%. De CS100 heeft een vaste kleurtemperatuur van 5600K (daglicht). De lichtkwaliteit meet zich met de premium-merken in de markt, met een CRI van 96 en een TLCI van 98. Het licht is dus precies goed, voor elke professionele productie. Ook is de LED-lamp een stuk lichter dan vergelijkbare merken, ondanks zijn robuuste metalen behuizing.
  • Ingebouwde voeding: doordat de voeding is ingebouwd, heb je geen overbodige kabels. De voedingskabel die je nodig hebt worden meegeleverd.
  • Altijd klaar voor gebruik: de CS100 werkt met elke accessoire met een Bowens-mount, waaronder de luxe RGX-softboxen van Sirui. Gebruik de LED-lamp in studio's over de hele wereld met netstroom.

Dankzij het heldere display en de druk- en draaiknop heb je volledige controle over alle instellingen. Voor extra gemak is er ook een gratis smartphone-app beschikbaar, waarmee je via Bluetooth tot op een afstand van 15 meter alle opties bedient. Ook van meerdere lampen in een groep. Er zijn 8 leuke thema-effecten ingebouwd.

Je hebt de vrijheid om de CS100 te bevestigen met behulp van de spigot-aansluiting op elk lampstatief. Dat doe je met de beugel die aan de lamp vastzit. Deze beugel zorgt er ook voor dat je de lamp 360 graden draait, in elke denkbare positie. Met de metalen draaiknoppen aan de zijkant vergrendel je de gekozen positie. De beugel is ook voorzien van een gat, waar een paraplu doorheen gestoken kan worden. De CS100 wordt geleverd met beschermkap, reflector en voedingskabel (4m lang).

Aansluiten op een stopcontact is natuurlijk mogelijk. En dat wereldwijd, want de LED-lamp ondersteunt 110V-240V. Er is ook een Bi-color versie beschikbaar, de Sirui CS100B. Deze staat bij de optionele accessoires.

Sirui staat al 20+ jaar bekend om z’n hoge kwaliteit. Je gebruikt de producten zorgeloos voor al je producties. Sirui garandeert dat je een kwaliteitsproduct koopt en geeft je 3 jaar fabrieksgarantie. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan reken je op snelle support en reparatie in Nederland.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties