Actie
€ 289,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sirui T120 Pro Telescopisch LED incl Mini Statief

Merk: Sirui

De T120 Pro tubelight van Sirui is meer dan 160% uitschuifbaar. Je gebruikt ‘m als lengte van 69,5 cm of je schuift ‘m uit naar 114 cm. Zo is het heel eenvoudig om de tubelight mee te nemen op locatie. Volledig uitgeschoven beschik je over de dubbele hoeveelheid licht. Diverse modi laten je kiezen uit traploos instelbaar wit licht en miljoenen RGB-kleuren. Ook zijn er creatieve thema-effecten ingebouwd. De CCT/HSI/RGB-besturing maken alles mogelijk. Met het meegeleverde mini-statief plaats je 'm overal waar je wil.

  • Telescopisch: optioneel schuif je de T120 Pro uit tot meer dan 1,5x z’n lengte. Dat activeert extra LEDs. Je beschikt over maximaal 700 lux op 1 meter afstand.
  • Instelbare kleurtemperatuur
  • 14 lichteffecten: van onweer tot vuurwerk en van hulpdiensten tot disco waarbij de lamp meeknippert op de maat van de muziek
  • 20 programmeerbare instellingen
  • Ingebouwde accu: de ingebouwde accu maakt het mogelijk om de T120 overal te gebruiken, zonder na te denken over een stopcontact. Wil je - op vol vermogen - langer dan 2,5 uur werken? Dan sluit je de tubelight aan op een stopcontact (EU) met de meegeleverde adapter.
  • Breed inzetbaar: een tubelight is breed inzetbaar voor videoproducties, in fotostudio’s en voor vloggers. Doordat het licht zo divers is, pas je het overal toe. En over de kwaliteit hoef je je niet druk te maken. Want de CRI en TLCI zijn maar liefst 97.

Om de LED Tubelight te bedienen, gebruik je het display met de buttons op de achterkant. Natuurlijk is er ook een gratis app beschikbaar. Daarmee bedien je de T120 Pro tubelight tot op wel 15 meter afstand, via Bluetooth. Ook is de lamp geschikt voor DMX-bediening. Dat gaat via een 3.5mm in- en uitvoer. Zo verbind je tot wel 15 DMX-lampen met elkaar. Via het display kies je het kanaal waarop je de lamp wilt instellen. Je stelt het licht in op basis van CCT, HSI, RGB of 1 van de 14 thema-effecten.

Je neemt de T120 Pro tubelight met bijbehorende accessoires overal mee naartoe in de meegeleverde tas. Er zijn meerdere manieren om de Tubelight te bevestigen. Zo worden transparante clips met 1/4” female schroefdraad meegeleverd voor montage in elke positie. Bij deze pro-versie ontvang je ook een metalen tafelstatief, voor plaatsing op vrijwel elke ondergrond. Wil je de T120 Pro op een ander statief plaatsen? Gebruik dan de 1/4" female schroefdraad aan de onderzijde van de tubelight.

 

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties