Actie
€ 59,95incl. BTW (21.00%)

Polaroid Music P1 Rood

Merk: Polaroid

Na meer dan 80 jaar werken op het snijvlak van kunst en wetenschap, met producten die creativiteit inspireren en versterken, brengt Polaroid zijn energie en geest naar de muziek. Polaroid Music omvat vier levendige Bluetooth® Polaroid Music Players, een experimentele muziekontdekkingsdienst genaamd Polaroid Radio en de Polaroid Music app.

De vier Polaroid Music Players omarmen de designtaal van het iconische merk: ze zijn speels, expressief en ontworpen voor plezier en menselijkheid. Er is de kleinste en meest draagbare Polaroid P1, de meest draagbare Polaroid P2, de iconische boom-box-achtige Polaroid P3 en de krachtigste Polaroid P4. Allen luide, draagbare luidsprekers met een retro-futuristisch gevoel. De klassieke rode knop is een knipoog naar de erfenis van de instant fotografie en zijn beroemde rode camera ontspanknop. De analoge wijzerplaat van de Polaroid Music Player is doelbewust ontworpen om van Polaroid Radiozender te veranderen zonder een telefoon op te nemen. Dit voegt een analoge ervaring toe, waardoor de Polaroid Players tastbare objecten worden in plaats van eenvoudige smartphone-uitbreidingen.

Polaroid Radio is het hart en ziel van de Polaroid Players en beschikbaar voor elke muziekliefhebber op het internet of via de Polaroid Music app. In een wereld van algoritmes geeft Polaroid radio terug aan de mensen: artiesten, DJ's en curatoren ontwierpen radiostations met zowel opkomende tracks als oude favorieten. Het is een experimentele kijk op internetradio. Vijf steeds veranderende FM-achtige radiostations die door mensen zijn samengesteld, gratis en zonder reclame. Als vijf accoustische werelden, zonder pauze, overslaan of terugspoelen.

  • Van onze meest draagbare, tot onze meest krachtige Music Player
  • Tot 15 uur afspeeltijd
  • Maakt verbinding via Bluetooth®
  • Koppel spelers aan elkaar voor stereogeluid
  • Stream je favoriete tracks met de Polaroid Music app
  • Ga volledig in kleur met Polaroid accessoires
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties