Actie
€ 169,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Azden PRO XD

Merk: Azden

Maximale verstaanbaarheid en onbeperkte bewegingsvrijheid. Dat is wat Azden de videofilmer biedt met de nieuwe PRO XD draadloze microfoonset. Een supergemakkelijke reporter-kit met de kleinste en lichtste beltpack en receiver ooit, inclusief revermicrofoon en lader.

Zender en ontvanger zijn automatisch op elkaar afgestemd en met een unieke versleuteling. Kans op verstoring is daardoor minimaal, zelfs in drukke toeristische omgevingen. De ontvanger is slim toegespitst op het gebruik met een DSLR. Een ingebouwde regelbare voorversterker biedt een veel betere geluidskwaliteit dan de doorsnee geluidsversterking van de camera zelf. Daarnaast zit op de receiver parallel aan de microfoon-uitgang een hoofdtelefoonuitgang, zodat de cameraman beeld en geluid continu kan monitoren. Ook een slimme extra, want veel DSLR’s ontberen zo’n uitgang.

Azden’s PRO XD maakt gebruik van digitale transmissie in de 2.4GHz band. De kans op interferentie en onderbrekingen is daardoor klein. Tegelijk is bereik van circa 35 meter voor het gebruiksdoel uitermate ruim. De compactheid van de set is mede te danken aan de ingebouwde Li-ion accu’s, gewoon met een USB kabeltje op te laden, en die het systeem moeiteloos meer dan 10 uur in de lucht houden.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties