Actie
€ 79,00incl. BTW (21.00%)

Rode Videomic Go

Merk: Rode

De VideoMic Go is de kleinste en lichtste camera microfoon die de Røde tot op heden heeft ontworpen. Met slechts 73 gram blijft de handelbaarheid van uw camera onveranderd en ook transporteren is geen punt. 

Deze Røde- mono microfoon heeft een supercardioide richtingskarakteristiek. Er wordt hierbij gefocust op geluid recht voor de lens. Ongewenst omgevingsgeluid wordt dus op nette wijze 'genegeerd'. Het frequentiebereik loopt van 100 tot 16.000 Hertz en is afgestemd op veelvoorkomende filmsituaties. Zoals we van Røde gewend zijn is het dynamisch bereik uitstekend, zodat u zich met een gerust gevoel kunt concentreren op het filmen, zonder u zorgen te maken over mogelijk overstuurde audio.

 Van groot belang bij gebruik van microfoons in een hands-on situatie is de demping. De VideoMic Go heeft een geintegreerde Rycote Lyre-shockmount, die trillingen en stoten adequaat dempt. Het inbegrepen windscherm filtert de grootste windvlagen weg, voor maximale transparantie.

De microfoon heeft geen batterij nodig, maar werkt op de plugin-power van uw spiegelreflexcamera. Aansluiten doet u hem op de microfoonuitgang (3.5 mm mini-jack).

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties