Actie
€ 169,00incl. BTW (21.00%)

Sony ECM-G1 Shotgun Microfoon

Merk: Sony

De ECM-G1 is perfect voor vloggen. De kleine en lichtgewicht microfoon verbetert video-opnames met een hoge geluidskwaliteit. Dankzij de onderdukking van omgevingsgeluid en de heldere opname van frontaal geluid, kunnen gebruikers genieten van een uitstekende geluidskwaliteit bij het vastleggen van content.

Verbeter video-opnamen met geluid van hoge kwaliteit
Helder geluid van hoge kwaliteit speelt een belangrijke rol bij het opnemen van video’s. De ECM-G1 heeft een microfooncapsule met een grote diameter (ca. 14,6 mm), waardoor het geluid helder wordt opgevangen en ruis wordt onderdrukt. Dit verbetert de kwaliteit van videoproducties.

De ECM-G1 is de perfecte microfoon voor vloggen omdat deze stemmen helder registreert, een windscherm bevat om windruis te verminderen en een geoptimaliseerde structuur heeft om frequentietrillingsruis te onderdrukken met anti-vibratiedempers. Wanneer de microfoon wordt aangesloten op een Sony-camera die is uitgerust met de Multi Interface (MI)-schoen, zorgt het kabelloze ontwerp dat er geen trillingsgeluiden via de kabel worden overgedragen.

Geen last van omgevingsgeluid
Geluid voor de camera wordt nu nog beter vastgelegd dankzij de super-cardioïde die zorgt voor helder geluid. Ook wordt het omgevinsggeluid onderdrukt waardoor alleen het gewenste geluid wordt opgenomen. Ideaal voor selfie-opnamen. Zelfs als er binnenshuis opnamen worden gemaakt, is de ECM-G1 zeer effectief in het verminderen van echo’s van muren en galm van stemmen, wat resulteert in heldere gespreksgeluiden.

Altijd en overal genieten van geluid van hoge kwaliteit
MI Shoe-ondersteuning zorgt voor meer flexibiliteit bij opnamen zonder batterij en zonder kabel. De stroom wordt rechtstreeks van de camera naar de microfoon geleid, dus geen problemen met lege batterijen of in de weg liggende kabels – zelfs niet bij opnamen met de variangle LCD-monitor horizontaal open.

De ECM-G1 is ultralicht, weegt slechts 34 g, en is zeer compact (B x H x D: 28,0 mm x 50,8 mm x 48,5 mm) zodat hij altijd en overal kan worden gebruikt.

Tot slot is een opnamekabel meegeleverd voor het gemak en de microfoonaansluiting is compatibel. Sony streeft naar een ecologische voetafdruk van nul, met ons initiatief Road to Zero. Plastic in de verpakking is vervangen door papier voor meer dan 1,4 miljoen producten.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties