Actie
€ 239,00incl. BTW (21.00%)

Sony ECM-W2BT

Merk: Sony

De ECM-W2BT biedt draadloze audio-opnames van hoge kwaliteit met minder ruis en een stabiele verbinding. Dit model werkt naadloos samen met de ECM-LV1. De ECM-LV1 is een onopvallende microfoon die eenvoudig aan kleding kan worden bevestigd en realistischer geluid kan opnemen. De ECM-W2BT draadloze microfoon garandeert digitale opnames met weinig ruis. Sony maakt deze kwaliteit mogelijk dankzij de digitale audio-interface-compatibele Multi Interface Shoe van Sony camera’s. Het digitale audiosignaal van de receiver wordt direct geregistreerd in de camerabehuizing zonder externe audiokabel.

De ECM-W2BT is volledig opnieuw ontworpen voor een hoge geluidskwaliteit via een geavanceerde omni-directionele microfooncapsule. Dit om ruis te onderdrukken en een helder geluid vast te leggen vanuit iedere richting. De ECM-W2BT biedt een stabiele draadloze verbinding tussen microfoon en receiver onder alle omstandigheden. Zelfs wanneer er obstakels zijn of in drukke omgevingen met veel draadloze signalen. Op productielocaties zonder visuele obstakels communiceren de apparaten met een bereik tot 200m.

De ECM-W2BT beschikt over een effectieve dempingsfunctie. De gebruiker kan afhankelijk van het volume van de geluidsbron drie dempingsniveaus selecteren. De ECM-W2BT beschikt tevens over een windscherm om windgeruis te verminderen, wat vooral handig is als er buiten wordt opgenomen. Wanneer langere opnames nodig zijn, biedt de functie voor batterijondersteuning via de stroomvoorziening van de Multi Interface shoe van de camera.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering