Actie
€ 269,00incl. BTW (21.00%)

Sony ECM-B10 Shotgun Microfoon

Merk: Sony

De ECM-B10 microfoon beschikt over Sony’s toonaangevende richtingsgevoeligheid en digitale signaalverwerking, bekend van de ECM-B1M, in een bijzonder compact formaat.

Een drie-in-een microfoon
De ECM-B10 past digitale signaalverwerking toe op het geluid dat wordt opgevangen door vier krachtige microfooncapsules die gebruikmaken van bundelvormende technologie. Hierdoor kan de gebruiker zelf instellen hoe de audio wordt opgenomen door de gevoeligheid van de microfoon vanuit verschillende richtingen te versterken. De microfoon biedt drie pick-up patronen: superdirectioneel, unidirectioneel en omnidirectioneel.

Wanneer een superdirectioneel patroon wordt gebruikt, vangt de microfoon geluiden op uit een beperkt gebied aan de voorkant en onderdrukt hij geluiden uit andere richtingen. De superdirectionele instelling is een geschikte optie voor interviews, selfies en andere situaties waarin het bereik voor het opvangen van geluid beperkt is tot een klein gebied aan de voorkant.

De ECM-B10 biedt ook een unidirectionele patroon die geluid van achter de microfoon onderdrukt, terwijl geluid van een breed gebied aan de voorkant wordt opgevangen. Deze optie is perfect voor het opnemen van gesprekken tussen verschillende mensen. Voor extra flexibiliteit kan de gebruiker ook het omnidirectionele patroon selecteren. Bij deze variant wordt geluid in gelijke mate vanuit alle richtingen opgevangen, ideaal voor het opnemen van omgevingsgeluiden.

Kristalheldere opnames
De ECM-B10 maakt kristalheldere geluidsopnames met effectieve geluidsonderdrukking mogelijk. Door digitale signaalverwerking in de microfoon zelf vermindert de ECM-B10 op effectieve wijze geluid voor heldere audio. Daarnaast creëert hij een efficiëntere postproductieworkflow, omdat er minder audiobewerkingen nodig zijn.

De ECM-B10 kan worden gekoppeld aan camera’s die zijn uitgerust met een MI (Multi Interface) Shoe, analoog of voor de beste resultaten; met camera’s met een digitale audio-interface om audio direct als een digitaal signaal te verzenden voor onaangetaste geluidsopnamen van hoge kwaliteit. Daarnaast onderdrukt het schokken en trillingsonderdrukkende design van de microfoon op effectieve wijze laagfrequent trillingslawaai, terwijl het kabelloze ontwerp voorkomt dat ruis wordt overgedragen via de kabels. Het meegeleverde windscherm minimaliseert omgevingsgeluiden, zodat ook in de buitenlucht het opnemen van heldere audio eenvoudig wordt.

Voor extra veelzijdigheid beschikt de ECM-B10 ook over de volgende audio-instellingen:

  • ATT (dempings)schakelaar (0/10/20 dB).
  • FILTER-schakelaar (ruisonderdrukking/lage onderdrukking/uit)
  • AUDIO LEVEL-toets met AUTO/MAN (handmatig)-schakelaar
  • DIGITAAL/ANALOOG-schakelaar
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties