Actie
€ 449,00incl. BTW (21.00%)

Sony ECM-S1 Draadloze Microfoon

Merk: Sony

De ECM-S1 is speciaal ontworpen voor al je behoeften op het gebied van streaming en podcasting, en garandeert betrouwbare audioregistraties zonder enige vertraging in je voice-overs. De microfoon wordt geleverd met een popfilter en standaard, en kan ook stevig worden bevestigd aan een arm voor gebruik in een studio. Je kunt hem rechtstreeks via USB op je pc aansluiten of via de ontvanger op je camera, zodat je direct kunt beginnen met opnemen.

De ECM-S1 maakt gebruik van Sony's geavanceerde digitale audiotechnologie, waardoor je opnames naar een hoger niveau worden getild. Omgevingsgeluid wordt geèˆlimineerd dankzij de Noise- Cut-technologie. Je kunt de richting van de geluidsopname aanpassen, van omni directioneel naar uni directioneel of stereo om altijd topkwaliteit audio vast te leggen, ongeacht de studio omgeving.

Wat de ECM-S1 uniek maakt, is dat je hem overal kunt gebruiken voor streaming. Bevestig eenvoudig de ontvanger op je camera, sluit hem aan via een USB-kabel of verbind de microfoon via Bluetooth. Met een batterijduur van 3 uur, een bereik tot 150 meter en minimale audiovertraging, kun je overal je podcasts opnemen of je thuisstudio verbeteren met minder rommelige kabels.

De ECM-S1 is ontworpen voor direct gebruik, zonder dat je apps of software van derden hoeft te installeren om controle over het geluid te krijgen. Je hebt direct toegang tot de audioregelingen en het hoofdtelefoonvolume op de microfoon, kunt het geluidsniveau eenvoudig aanpassen met behulp van de speciale geluidsmeter en de richting en Noise Cut-functies bedienen via directe schakelaars. Met slechts een simpele aanraking van je vingertoppen behoud je volledige controle over het geluid.

Bij het ontwerpen van de ECM- S1 hebben we live creators in gedachten gehouden. Hij is compact en lichtgewicht, en je kunt hem gemakkelijk verbergen tijdens livestreams. Bovendien kan hij zonder problemen aan de meeste armen worden bevestigd. De microfoon is afgewerkt in elegant matzwart en zijn ontwerp past perfect in zowel een studio als een podcastshow, zonder af te leiden.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties