Actie
€ 59,96incl. BTW (21.00%)

Cokin Black White Filter Kit H400-03

Merk: Cokin

De Cokin Black & White Filter Kit H400-03 is een complete set met vier filters speciaal voor zwart-wit fotografie. Cokin filters zijn vervaardigd uit CR-39 organisch glas en zorgen voor een optimale doorgifte van het licht voor een hoge beeldkwaliteit. De filters zijn bijzonder licht in gewicht en zijn zeer goed bestand tegen schokken en vallen. De filters in deze H400-03 kit hebben een afmeting van 85 bij 85 millimeter en zijn compatibel met de Cokin P-serie filterhouder.

Het P001 en P002 filter
Met het Cokin P001 filter filter benadrukt u de gele tinten in een opname en maakt u het geheel warmer van kleurtoon. Het P002 Orange filter maakt de kleuren blauw, paars, groen en geel/groen donkerder. Het filter is zeer bruikbaar voor landschaps- en architectuurfotografie bij zwart-wit fotografie om levendige contouren te verkrijgen. De kleur van de lucht wordt afgezwakt waardoor de wolken hier duidelijk tegen afsteken.

 

Het P003 en P004 filter
Het P003 Red filter is ideaal om het contrast in uw opnames te verbeteren. Groene en blauwe kleuren worden uit het beeld gefilterd terwijl de rode kleuren benadrukt worden. Wolken worden meer benadrukt net alsof er een storm op komst is. Dit filter is ook zeer effectief bij het fotograferen in een nevelige omgeving en voor het creëren van maanlichteffecten. Daarnaast is dit filter ook bruikbaar voor infrarood fotografie. Met het P004 Green filter creëert u bepaalde grijstonen die normaal gesproken met zwart-wit fotografie niet te verkrijgen zijn. Deze grijstonen geven uw opnames meer diepte.

 

Meegeleverde accessoires

- Cokin P001 filter Yellow
- Cokin P002 filter Orange
- Cokin P003 filter Red
- Cokin P004 filter Green

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties