Actie
€ 44,95incl. BTW (21.00%)

Hoya 40,5mm Protector Fusion Antistatic

Merk: Hoya

Het Fusion filter van HOYA is uitgerust met een geharde topcoating die door speciale behandeling antistatisch is gemaakt. De antistatische werking resulteert erin dat ongewenst materiaal door het filter feitelijk wordt afgestoten. Niet alleen hechten stof en andere vormen van verontreiniging dus niet of nauwelijks, de ongewenste stoffen worden verdreven. Omdat deze topcoating tevens is gehard, zijn tóch ontstane verontreinigingen zoals spatten of vingerafdrukken eenvoudig en met weinig risico op krassen te verwijderen.

Het Fusion filter is gemaakt van gehard optisch glas van extreme zuiverheid. Daarop zijn in totaal 16 coatinglagen aangebracht, acht aan elke kant. Deze meervoudige coating maximaliseert de lichtdoorlating (transmissie) en vermindert tegelijk reflecties tot het niveau van vrijwel volledige eliminatie. Een Fusion filter laat daarom 99,8% van het invallende licht door. En dat absoluut neutraal, zonder het contrast, de kleur of de helderheid te beïnvloeden.

Fusion filters gebruiken de klem-filterring die van de HOYA HD filters bekend is en die ook wordt toegepast voor het exact positioneren van lenselementen in een objectief Het filterglas wordt in een fijnmechanische bewerking in een verhitte filterring geplaatst en vastgeklemd. Fusion filterringen hebben geen losse onderdelen en zijn tegelijk superdun en stevig.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties