Actie
€ 439,00incl. BTW (21.00%)

CFexpress Type A Card 160GB

Merk: Sony

CFexpress Type A — een nieuwe standaard voor compacte opslag
Geef uw professionele workflows voor video en fotografie een boost met Sony's CFexpress Type A-geheugenkaarten — ideaal voor gevorderde camera's zoals de α7S III. 's Werelds eerste CFexpress Type A-kaarten bieden een uitzonderlijke snelheid: ongeveer twee keer zo snel als de beste SDXC-kaarten, in een vergelijkbare, compacte body. Met een schrijfsnelheid van tot maar liefst 700 MB/s en robuustheid die u van professionele apparatuur mag verwachten, maken de Sony CFexpress Type A-kaarten de weg vrij voor een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Uitzonderlijke reactiesnelheid
Vergroot uw fotomogelijkheden met ongecomprimeerde opnamen in RAW-indeling bij snelle onderwerpen als motorsport en dieren. Schrijfsnelheden tot 700 MB/s overtreffen de snelste SDXC-geheugenkaarten, waarbij de buffer van de camera ultrasnel wordt geleegd, zodat u continu en responsief kunt fotograferen.

Betrouwbare videografie
Sony CFexpress Type A-kaarten zijn geoptimaliseerd voor het continu schrijven van gegevens met hoge bandbreedte voor professionele opnamen met hoge bitsnelheid zoals 4K 120p met camera's als de α7S III, waar betrouwbaarheid cruciaal is. Voor extra zekerheid en stabiliteit tijdens video-opnamen bieden ze ook VPG (Video Performance Guarantee) 400.
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties