Actie
€ 390,00incl. BTW (21.00%)

Sony Tough CFexpress Type-B 240GB

Merk: Sony

De CEB-G240T (240 GB) heeft een maximale leessnelheid van 1850 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 1600 MB/s. De CEB-G-serie is ontworpen voor professionele fotografen, videografen en hobbyisten die hun workflow willen verbeteren. Deze geheugenkaarten beschikken namelijk over een hoge snelheid en uitzonderlijke betrouwbaarheid. Dankzij de hoge schrijfsnelheid van deze geheugenkaarten kunnen ze worden gekoppeld aan camera's met een hoge resolutie. ​Beide kaarten bieden een snelle gegevensoverdracht naar een pc door middel van een CFexpress Type B-kaartlezer MRW-G1 (afzonderlijk verkrijgbaar). Dit zorgt voor een naadloze workflow bij het verwerken van foto's met een hoge resolutie en video met een hoge bitsnelheid, zodat je projecten sneller kunt afronden.

De CEB-G480T en CEB-G240T zijn uitgerust met scan- en rescue-softwaretoepassingen die echte gemoedsrust bieden. Bij gebruik in combinatie met de MRW-G1 kaartlezer (afzonderlijk verkrijgbaar), scant Sony's Media Scan Utility automatisch de CFexpress Type B geheugenkaart en houdt het de gebruiker op de hoogte van de toestand en opslaglimiet van de kaart. Bovendien zal je nooit meer content verliezen. Door middel van de downloadbare Memory Card File Rescue voor gebruikers van Sony-geheugenkaarten kan je per ongeluk verwijderde bestanden in de meest gangbare formaten herstellen.

Deze serie geheugenkaarten zijn veerkrachtiger dan ooit tevoren. De CEB-G480T en CEB-G240T bieden dezelfde stevigheid, maar kunnen 5x beter tegen een val en zijn 3x zo buigzaam terwijl ze daarnaast feilloos presteren in extreme temperaturen, röntgenstraling, elektrostatisch en intensief UV zonlicht. De CEB-G480T en CEB-G240T zijn 29,6 mm x 38,5 mm x 3,8 mm en wegen ongeveer 10 gram.

  • Ultra snelle opname snelheid
    Met schrijfsnelheden tot 1750 MB/s is dit een van de snelste geheugenkaarten die er zijn.
  • Hoogwaardige videografie
    Sony CFexpress Type B-kaarten maken stabiele video-opnamen met hoge bitsnelheden mogelijk met een resolutie van 4K en hoger, waardoor dit een natuurlijke partner is voor hoogwaardige camcorders.
  • Ultra-efficiente workflow 
    Overdracht en back-up van grote hoeveelheden gegevens zoals batches foto's met hoge resolutie of video's met hoge bitsnelheid naar een pc gaat sneller dan ooit met de geoptimaliseerde MRWG1 kaartlezer.
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties