Actie
€ 129,95incl. BTW (21.00%)

Lexar SL500 SSD 1TB

Merk: Lexar

De Lexar SL500 portabel SSD met magnetische set bestaat uit een verscheidenheid aan accessoires, waaronder een magnetische ring, sleutelkoord en datakabel, waardoor hij makkelijker mee te nemen is. De SL500 portabel SSD kan naadloos in de handige magnetische set worden geschoven, zodat deze eenvoudig en veilig aan een iPhone "geklikt" kan worden d.m.v. MagSafe. In combinatie met een iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max kunnen gebruikers Pro Res video opnemen, rechtstreeks op de SSD-schijf in maximaal 4K 60FPS. Bovendien kunnen ze met maximale leessnelheden van 2000 MB/s en maximale schrijfsnelheden van 1800 MB/s snel bestanden overzetten van en naar de SSD.

De SL500 draagbare SSD met magneetset is ook compatibel met een groot aantal andere apparaten, waaronder mobile devices, laptops, camera's en spelconsoles. Met de meegeleverde magnetische ring kan het moeiteloos bevestigd worden aan elk apparaat dat je in gebruik hebt.

  • Uitzonderlijke USB 3.2 Gen 2x2 prestaties: Razendsnelle snelheden tot 2000 MB/s lezen en 1800 MB/s schrijven versnellen gegevensoverdrachten voor efficiënter werken (prestaties op Mac en andere systemen die USB 3.2 Gen 2x2 niet ondersteunen, kunnen lager zijn).

  • Slank en stevig: De slanke, solide uni-body constructie van aluminium is met een dikte van 4,8 mm ongeveer net zo groot als een creditcard en past gemakkelijk in je handpalm of broekzak. De ARMOR 700 is IP66 geclassificeerd en biedt daardoor bescherming tegen water en stof.

  • iPhone vriendelijk: De Lexar SL500 portabel SSD ondersteunt Apple Pro Res opnamen. Maak met iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max rechtstreekse opnamen op de SSD in 4K 60FPS resolutie.

  • Werkt goed samen met al je apparaten: De Lexar SL500 Portable SSD is compatibel met PC, Mac, Android-apparaten, iPhone 15-serie, gameconsoles, camera's, videocamera's en nog veel meer.

  • Houdt je bestanden veilig: Inclusief Lexar DataShield™, met 256-bits AES-codering, om uw gevoelige bestanden veilig te houden.

  • Grondig getest: Alle Lexar-producten worden uitgebreid getest in de Lexar Quality Labs faciliteiten, met duizenden verschillende camera's en digitale apparaten om de prestaties, kwaliteit, compatibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

 

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties