Actie
€ 299,00incl. BTW (21.00%)

OWC Express 1M2 1TB

Merk: OWC

De OWC Express 1M2 is speciaal ontworpen om de prestaties van de met USB4 uitgeruste Macs en PC's van vandaag, en morgen, te maximaliseren. Hij levert werkelijke snelheden tot 3151 MB/s voor foto- en videoprofessionals, DIT's en prosumers/liefhebbers van krachtige prestaties. Het biedt ook brede compatibiliteit om te werken met miljoenen bestaande Thunderbolt- en USB-C-apparaten.

De Express 1M2 geeft je de vrijheid van flexibiliteit met drives die zijn uitgerust met de krachtige Aura SSD's van OWC. De Express 1M2 is zo compact als een mobiele telefoon en is de perfecte oplossing om bestaande drives opnieuw te gebruiken, of om de opslagruimte voor bestanden en back-ups uit te breiden.

USB4 brengt aanzienlijke verbeteringen in zowel snelheid als connectiviteit, waardoor gebruikers verbinding kunnen maken met vroegere, huidige en toekomstige apparaten en tegelijkertijd een ongekende gegevensoverdracht mogelijk maken. Ervaar universele connectiviteit met ondersteuning voor USB4, USB 3.2, USB 2 en Thunderbolt 3 & 4 apparaten. Met de Express 1M2 kunnen gebruikers profiteren van alles wat USB4 te bieden heeft in een compacte, drive-swappable behuizing.

OWC-producten voor gegevensopslag worden wereldwijd erkend om hun betrouwbaarheid in het beschermen van kritieke gegevens van gebruikers, en de Express 1M2 houdt vast aan die standaard. Het solide aluminium hitte afdrijvend ontwerp - in tegenstelling tot goedkope snap-together behuizingen - voert de warmte goed af voor soepele, consistente, maximale prestaties. De Express 1M2 werkt platformonafhankelijk met Macs en pc's met de MacDrive-software van OWC.

  • Ultrasnelle USB4: meer dan 2x sneller dan draagbare Thunderbolt-behuizingen met werkelijke prestaties tot 3151 MB/s
  • Ultra-compatibel: Te gebruiken met USB4, Thunderbolt en USB-C computers en apparaten
  • Ultra-betrouwbaar: aluminium van vliegtuigkwaliteit biedt robuuste bescherming voor uw SSD terwijl de drive stil wordt gekoeld voor consistente topsnelheden
  • Krachtige keuze: Kies uit 1TB tot 8TB OWC Aura SSD-aangedreven oplossingen
  • Draagbaar: busvoeding en handpalmformaat voor handig gebruik overal
  • Compleet: Inclusief 40Gb/s USB-C kabel en schroevendraaier voor toekomstige installatie van de behuizing.
  • Gemoedsrust: 3 jaar beperkte garantie van OWC
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties