two colomns

Lichtmeters

Gossen-Sixtomat-F2

Gossen Sixtomat F2

Dankzij zijn veelzijdigheid en hoge prestaties, is de Sixtomat F2 de ideale tool voor veeleisende amateur foto- en videografen. De ingebouwde technologie is van professionele kwaliteit en werkt duidelijk en simpel. De universele Sixtomat F2 is ontworpen voor gebruik in de studio maar komt ook buiten volledig tot zijn recht. Deze lichtmeter biedt de mogelijkheid om een reflectie- en opvallend-lichtmeting te doen met diafragma of sluitertijd voorkeurinstelling, belichtinswaarde te tonen in hele, halve of derde stappen en extreem lange belichting tot 60 minuten te meten. Speciaal voor video is de Sixtomat F2 voorzien van een CINE Meter.

Specificaties:

Meting: omgevingslicht en flitslicht
Diafragmastops: f/1 - f/90
Sluitertijden: 1/8000s - 60 minuten
Synchronisatie snelheid: 1 tot 1/1000s
Meetbereik:    -2.5 tot +18 met ISO 100
Filmgevoeligheid: 3 tot 8000
Belichtingscompensatie: +/- 7.9
Hoek voor reflecterend licht 25°

€ 179,00Meer info
Kenko-KFM-1100

Kenko KFM 1100

De KFM-1100 meet indirect licht tussen -2.0 EV en 19,9 EV en maakt daarbij gebruik van een 270 graden draaibare ontvangstkop. De meter kan ook flitslicht meten en doet dit zowel met als zonder synchronisatiekabel. De KFM-1100 kan 2 belichtingen in zijn geheugen opslaan voor later gebruik. De meter is in staat een gemiddelde berekening te maken tussen omgevingslicht en flitslicht voor een mooie balans tussen deze twee lichtsoorten

€ 299,00Meer info
Digisky-Lichtmeter

Digisky Lichtmeter

De Gossen Digisky Lichtmeter is een lichte, handzame lichtmeter voor zowel flits als omgevingslicht. Het grote TFT-LCD kleurendisplay is overzichtelijk en helder ingericht, zodat de gemeten waarden met 1 blik af te lezen zijn. Deze waarden worden in hele, halve of derde f-stops aangegeven. De intrekbare diffuser geeft je een gemakkelijke schakeling tussen een vlakke of sferische diffuser (180 graden). Alle functies zijn te bereiken via de ring controller. Dit maakt het gemakkelijk om het met 1 hand te bedienen. Daarnaast zijn er drie profielen die je zelf kunt voorprogrammeren voor verschillende toepassingen of verschillende gebruikers. De Gossen Digisky is door middel van radio contact in staat om het studiolicht te controleren. Hiervoor heb je 8 verschillende radiofrequenties ter beschikking.

€ 399,00Meer info

Winkel categorie menu

Bij de aanschaf van al onze fotocamera's, videocamera's en accessoires kunt u gebruik maken van internationale en veilige betalingsmogelijkheden.
Copyright Foto Rembrandt Maastricht © 2010 - 2020
Bekijk de mobiele versie