two colomns

Regenbescherming

OpTech-USA-Rain-Sleeve

Op/Tech USA Rain Sleeve (2 stuks)

Info

Kenmerken

• Geschikt voor zowel uit-de-hand-fotografie als voor statief-bevestiging
• Unieke zoeker-opening, compatible met de meeste zoekers
• Camera & lens knoppen zijn goed zichtbaar en te gebruiken met de RAINSLEEVE™
• Bruikbaar met lenzen tot 7" (17,8 cm) in diameter & tot 18" (45,7 cm) in lengte
• Bevat 2 stuks

Geschikt voor

De Rain Sleeves kunnen in principe met alle digitale SLR's + lens worden gebruikt, bijvoorbeeld de:
- Canon EOS 1D-Mark III
- Canon EOS 30D
- Canon EOS 400D
- Canon EOS 350D
- Canon EOS 5D
- Canon EOS-1D Mark II N
- Canon EOS-1Ds Mark II
- Fujifilm S5 Pro 
- Leica Digilux 3
- Nikon D200
- Nikon D100
- Nikon D2Xs
- Nikon D40
- Nikon D40x
- Nikon D50
- Nikon D70
- Nikon D70s
- Nikon D80
- Olympus E-330
- Olympus E-400
- Olympus E-410 
- Olympus E-510 
- Pentax K100D
- Pentax K10D
- Pentax K110D
- Sigma SD14
- Sony Alpha DSLR-A100
€ 9,95Meer info
OpTech-USA-Rain-Sleeve-Small

Op/Tech USA Rain Sleeve Small

Op/Tech Rain Sleeve small

De Op/tech Rainsleeve Small regenhoes is een 'must-have accessoire' voor fotografen die buiten werken. Een Rainsleeve geeft een perfecte bescherming tegen regen, zand, sneeuw en opspattend water en is compact op te vouwen, zodat hij gemakkelijk in een tas of jaszak past. De Rainsleeve Small is gemaakt van sterk en soepel, doorzichtig plastic en schuift om je camera en objectief. Je haalt het trekkoord strak aan om de zonnekap van het objectief en je camera is veilig. Via de opening aan de andere zijde 0van de Rainsleeve Small kun je de camera nog steeds probleemloos bedienen.

Uit de hand of op een statief 

De Rainsleeve Small kun je uit de hand gebruiken of op een statief. Omdat de Op/Tech Rainsleeve Small van doorzichtig plastic gemaakt is, kun je zonder moeite de displays en instelwielen van de camera aflezen. Wel zo prettig voor een goed overzicht. De Rainsleeve Small heeft bovendien een unieke oculairopening die om de zoekers van de meeste camera's past, waardoor je dus altijd door de zoeker kijkt en er geen plastic tussen je oog en het oculair zit. De Rainsleeve Small is geschikt voor compacte dslr camera's als een Canon EOS 700D of een Nikon D3300 met standaard zoomobjectief.

€ 14,95Meer info
OpTech-USA-Rain-Sleeve-Flash

Op/Tech USA Rain Sleeve Flash

Op/Tech Rain Sleeve Flash Camera regenhoes

De Op/Tech Rainsleeve Flash is een 'must-have accessoire' voor fotografen die veel buiten werken. Deze regenhoes is gemaakt van soepel, doorzichtig plastic en schuift over je camera met flitser en objectief. Je haalt het trekkoord strak aan om de zonnekap van het objectief en je apparatuur is veilig. Via de opening aan de andere zijde van de Rainsleeve kun je de camera nog steeds probleemloos bedienen. Een perfecte bescherming tegen regen, zand, sneeuw en opspattend water die compact op te vouwen is, zodat hij gemakkelijk in een tas of jaszak past.

Geschikt voor camera's met een losse opsteekflitser

De Op/Tech Rainsleeve is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Rainsleeve Flash is speciaal ontwikkeld voor camera's met een losse opsteekflitser. Deze versie is geschikt voor objectieven met een diameter van 18 cm en een lengte inclusief camera van 36 cm. Omdat de Rainsleeve Flash van doorzichtig plastic gemaakt is, kun je zonder moeite de displays en instelwielen van de camera aflezen en het flitslicht wordt niet gehinderd door de regenhoes. De Rainsleeve heeft bovendien een unieke oculairopening die om de zoekers van de meeste camera's past, waardoor je dus altijd door de zoeker kijkt en er geen plastic tussen je oog en het oculair zit. Wel zo prettig voor een goed overzicht. De Rainsleeve kan uit de hand worden gebruikt of op een statief. Ook als je fotografeert met een lang teleobjectief kun je de snelkoppeling gewoon gebruiken, het dunne kunststof zit niet in de weg.

 

€ 12,95Meer info
Peak-Design-Shell--small

Peak Design Shell - small

Bescherm je camera tegen water, sneeuw, stof en slijtage. Of je hem nu in je handen hebt, op een statief zet, op je rugzak of in je tas draagt. Het unieke nauwsluitende ontwerp van Peak Design’s Shell maakt gebruik van elastische stof met een waterdicht membraan om je camera te beschermen zonder dat het je workflow belemmert. Gebruik de Shell Small in combinatie met de optionele, apart verkrijgbare, Capture camera clip of een Peak Design draagriem om je camera in elke situatie bij de hand te hebben. Geschikt voor kleinere mirrorless camera zoals een Sony NEX, A7 series of Micro 4/3 en APS-C DSLR’s van bijvoorbeeld Canon en Nikon, maar zonder een grip en alleen met kleine objectieven.

€ 39,95Meer info
Peak-Design-Shell---medium

Peak Design Shell - medium

Bescherm je camera tegen water, sneeuw, stof en slijtage. Of je hem nu in je handen hebt, op een statief zet, op je rugzak of in je tas draagt. Het unieke nauwsluitende ontwerp van Peak Design’s Shell maakt gebruik van elastische stof met een waterdicht membraan om je camera te beschermen zonder dat het je workflow belemmert. Gebruik de Shell Medium in combinatie met de optionele, apart verkrijgbare, Capture camera clip of een Peak Design draagriem om je camera in elke situatie bij de hand te hebben. Geschikt voor kleinere Full-Frame of APS-C DSLR’s met objectief en/of grip zoals een 24-70mm F/2.8.

€ 44,95Meer info
Peak-Design-Shell-Large

Peak Design Shell Large

Bescherm je camera tegen water, sneeuw, stof en slijtage. Of je hem nu in je handen hebt, op een statief zet, op je rugzak of in je tas draagt. Het unieke nauwsluitende ontwerp van Peak Design’s Shell maakt gebruik van elastische stof met een waterdicht membraan om je camera te beschermen zonder dat het je workflow belemmert. De Shell Large in ook te gebruikne in combinatie met de optionele, apart verkrijgbare, Capture camera clip of een Peak Design draagriem om je camera in elke situatie bij de hand te hebben. 

€ 49,95Meer info

Winkel categorie menu

Bij de aanschaf van al onze fotocamera's, videocamera's en accessoires kunt u gebruik maken van internationale en veilige betalingsmogelijkheden.
Copyright Foto Rembrandt Maastricht © 2010 - 2020
Bekijk de mobiele versie