two colomns

Selfiestick

Sirui-Smart-Selfie-SS-01W

Sirui Smart Selfie SS-01W

Sirui SS-01W bluetooth selfie stick instelbaar van 18.5 tot 85 centimeter verstelbare selfiestick voor smartphones tot 82 millimeter breed.

SIRUI Smart Selfie Stick heeft een Bluetooth-afstandsbediening om de ontspanknop van uw mobiele telefoon te bedienen. Het kan compatibel zijn met de meeste merken mobiele telefoons, waaronder de iPhone (IOS 5.0-systeem en hoger), Samsung (Android 3.0-systeem en hoger), Huawei en andere mobiele telefoons met Android 4.2.2-systeem en hoger

€ 16,95Meer info
Benro-BK10-Mini-Tripod-and-Selfie-Stick

Benro BK-10 Mini Tripod and Selfie Stick

De Benro BK10 Smart Mini Tripod and Selfie Stick is niet zomaar een selfie stick. Geen stick zoals vele anderen! De BK10 heeft de unieke combinatie van de volgende kenmerken: 
- Hij kan als statiefje worden gebruikt. Ideaal voor een video of timelapse, of een 360-graden-foto met bijv. een Ricoh Theta!
- Hij kan worden gebruikt in combinatie met een GoPro, met smartphones en elke andere camera of accessoire met een 1/4-inch aansluiting.
- Door het balhoofd is het mogelijk om de smartphone of camera in elke willekeurige stand te zetten, ook in portretstand.
- Maak selfies, tot op 10 meter afstand, met de Bluetooth afstandsbediening welke los van het statief kan worden gebruikt.

 

Materiaal Kunststof 
Maximale hoogte 85 cm
Minimale hoogte 18 cm
 
€ 34,95Meer info

Winkel categorie menu

Bij de aanschaf van al onze fotocamera's, videocamera's en accessoires kunt u gebruik maken van internationale en veilige betalingsmogelijkheden.
Copyright Foto Rembrandt Maastricht © 2010 - 2020
Bekijk de mobiele versie