Actie
€ 149,00incl. BTW (21.00%)

Benro Slim Video Statief Kit

Merk: Benro

Het Benro Slim Video Statief is een lichtgewicht statiefkit met een zeer smalle spider. Hierdoor is het opgevouwen statief heel compact om mee te nemen. Met een draagkracht van 2,5kg is dit statief ideaal voor mirrorless camera's en kleine DSLR's.

De poten zijn snel en trefzeker vast en los te draaien met behulp van de blauwe draaisluitingen van geanodiseerd aluminium. De draaisluiting hoeft slechts een halve slag te worden gedraaid van vast naar los v.v. Dit werkt dus super snel!

De middenkolom heeft een groef waardoor deze tijdens het gebruik niet kan verdraaien en kan ook ondersteboven in het statief worden geplaatst waardoor er extreem lage standpunten kunnen worden bereikt.
Het waterpas opzetten van het statief is eenvoudig door de ingebouwde waterpas, zowel op de spider als op de videokop.

De spider is gemaakt van magnesium waardoor deze licht en toch sterk is. De poten kunnen in 3 verschillende standen, tot nagenoeg plat op de vloer, worden vergrendeld.

De bijgeleverde videokop staat garant voor Voor de meest vloeiende bewegingen. Uiteraard wordt er een Arca-Swiss compatibele cameraplaat bijgeleverd.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties