Actie
€ 23,95incl. BTW (21.00%)

Joby Micro Hybrid Tripod Ministatief

Merk: Joby

GorillaPod Micro Hybrid Tripod Ministatief

De GorillaPod Micro Hybrid Tripod 800 is speciaal bedoeld voor compacte systeemcamera's en hybride modellen. Eenmaal aan de camera bevestigd hoef je dit driepootje eigenlijk nooit meer los te halen. Het is het eerste statief dat stabiliteit en bewegingsvrijheid garandeert terwijl het gewoon bevestigd kan blijven aan de camera zonder dat het veel volume toevoegt.

Supercompacte GorillaPod

Dankzij deze supercompacte GorillaPod kun je een systeemcamera snel horizontaal en stabiel positioneren waar je maar wilt als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de zelfontspanner. De GorillaPod Micro Hybrid Tripod zit degelijk aan de camera bevestigd met de universele 1/4-inch statiefschroefdraad. Wanneer hij niet in gebruik is, kun je hem plat tegen de camera opvouwen. Op het moment van actie kun je de metalen pootjes weer met een simpele draaibeweging in de spreidstand zetten en de camera richten. Perfect voor zowel foto als video. Rubber voetjes zorgen voor stabiliteit op gladde oppervlakken.

Afwijkend van andere GorillaPods

De GorillaPod Micro Hybrid Tripod wijkt af van de andere GorillaPods omdat het statief niet bestaat uit losse, buigzame gewrichten maar uit drie rechte pootjes die uitklappen rondom een miniatuur balhoofd met een kantelhoek van 36 graden in alle richtingen. Het ministatief is gemaakt van aluminium en een zinklegering en is daarmee bijzonder duurzaam. Het heeft een draagvermogen van maar liefst 800 gram en weegt zelf maar 65 gram. Ingevouwen zijn de afmetingen 2,8 x 8,5 x 2 centimeter dus je merkt eigenlijk niet eens dat je een statief bij je hebt. De GorillaPod Micro Hybrid Tripod is leverbaar in zwart.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties