Actie
€ 14,95incl. BTW (21.00%)

Joby Micro Tripod Ministatief

Merk: Joby

GorillaPod Micro Tripod Ministatief

De GorillaPod Micro Tripod 250 Black/Grey is de beste vriend van je compactcamera. Eenmaal aan de camera bevestigd laat deze stijfpoot niet meer los. Het is het eerste statiefje dat stabiliteit en bewegingsvrijheid garandeert terwijl het gewoon bevestigd kan blijven aan de camera zonder dat het veel volume toevoegt.

Superkleine GorillaPod

Dankzij deze superkleine GorillaPod kun je een compactcamera snel recht en stabiel positioneren waar je maar wilt als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de zelfontspanner. De GorillaPod Micro Tripod zit stevig aan de camera bevestigd met de universele 1/4-inch statiefschroefdraad. Wanneer hij niet in gebruik is, kun je hem plat en secuur tegen de camera opvouwen. Op het moment van actie kun je de metalen pootjes met een simpele draaibeweging in de spreidstand zetten en de camera richten. Perfect voor zowel foto als video. Rubber voetjes zorgen voor stabiliteit op gladde oppervlakken.

Kantelhoek van 36 graden

De GorillaPod Micro Tripod wijkt af van de andere GorillaPods omdat dit statiefje niet bestaat uit losse, buigzame gewrichten maar uit drie rechte pootjes die uitklappen rondom een miniatuur balhoofdje met een kantelhoek van 36 graden in alle richtingen. Het ministatiefje is gemaakt van aluminium en een zinklegering en is daarmee bijzonder duurzaam. Het heeft een draagvermogen van 250 gram en weegt zelf maar 26 gram. Ingevouwen zijn de afmetingen 1,9 x 6,6 x 1,5 centimeter dus je merkt eigenlijk niet eens dat je een statief bij je hebt.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties