Actie
€ 179,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Leofoto Ballhead LH-40 + QP-70

Merk: Leofoto

Leofoto LH-40 balhoofd met QP-70 snelkoppelingsplaat

Het professionele maar relatief compacte Leofoto LH-40 balhoofd is uniek in zijn soort aangezien de kogel maar liefst twee kanten op gekanteld kan worden. Deze statiefkop is voorzien van een waterpas en een Arca-Swis snelkoppeling met een grote QP-70 snelkoppelingsplaat voor maximale stabiliteit. Het draagvermogen van deze statiefkop is een indrukwekkende 15 kilo.

Balhoofd van vliegtuigaluminium

Dit low profile balhoofd is gemaakt van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een grote duurzaamheid en heeft een ingebouwde waterpas. Dankzij de professionele QP-70 Arca-Swiss snelkoppeling zet je razendsnel je camera op deze statiefkop. Met de stelknoppen bedien je de horizontale verstelling van de gehele kop, die 360 graden rond kan draaien. De fijne gradenschaal op de basisplaat maakt dit balhoofd zeer precies verstelbaar. De frictie van de 40mm grote kogel is met een precisieschroef apart instelbaar en de kogel van de LH-40 kan naar twee zijden 90 graden kantelen voor verticale opnamen. Dit biedt een grotere vrijheid voor het precies verstellen van je opnamehoek onder moeilijke opnamesituaties.

Verwisselbare snelkoppeling

Wie dat wenst, kan de standaard snelkoppeling met schroefbevestiging verwisselen voor een ander type door de inbusschroef los te draaien. Leofoto raadt in het bijzonder de lichtgewicht DL-50 aan voor deze statiefkop. De hoogte van de gehele statiefkop is slechts 6,9 cm dankzij de zeer compacte constructie en het totaalgewicht bedraagt 530 gram. De basisdiameter van dit balhoofd is met 57mm geschikt voor een degelijke bevestiging op een professioneel statief of monopod.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties