Actie
€ 129,00incl. BTW (21.00%)

Leofoto MOJO Dual Handle Kit VC-2

Merk: Leofoto

De Mojo handle is een luxe draagbare handgreep met een houten Rosewood afwerking. De Mojo Handle is de basis om een uitgebreide draagbare handgreep video setup te maken om video’s op te nemen. MoJo is een afkorting voor Mobile Journalism, een nieuwe generatie journalisten die filmt en geluid opneemt met alleen de smartphone. Met deze kit maak je een video setup met twee handgrepen.

In de kit zit 2 houten handgrepen, 1 Phone clamp, 1 VC-2 Long rail en 1 Cold shoe. Met deze accessoires maak je een mooie setup om video’s op te nemen met je smartphone. Hij is geschikt voor alle huidige smartphones zoals de iPhone 11 Pro en Samsung Galaxy S10 Een Handle is 142mm lang en weegt slechts 104 gram. Door de afwerking met palissanderhout ligt hij prettig in de hand. De kit wordt geleverd in een handig zwart tasje met een haakje om hem aan je cameratas te bevestigen.

Aan de bovenkant van een Mojo Handle zit een 1/4” schroefdraad aansluiting waarmee je een balhoofd naar keuze op bevestigd. Met het draaiwiel zet je de aansluiting vast. Aan de onderkant zit een ¼” schroefgat zodat je hem kunt uitbreiden met bijvoorbeeld een klein tafelstatief. Aan de zijkant van de handgreep zitten nog drie extra ¼” schroefgaten om accessoires te bevestigen.

an beide uiteindes van de VC-2 Long rail zit een ¼-inch schroefgat waaraan je een Mojo Handle aan bevestigd. Tussen de twee Handles zit een ruimte van 235mm, zo kun je deze setup prettig dragen met twee handen. De Long rail heeft en verschuifbare ¼-inch schroefdraad aansluiting waar je de Phone clamp op monteert. Tot slot bevestig je de Cold shoe bovenop de Phone Clamp. De hoogte van de Phone Clamp kun je verstellen van 56mm tot 90mm. Met de schuifje aan de zijkant zet de hoogte op slot.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties