Actie
€ 299,00incl. BTW (21.00%)

Leofoto Urban LX-225CT+XB-32Q

Merk: Leofoto

Het Leofoto Urban LX-225CT carbonstatief met XB-32Q balhoofd is een perfecte combinatie waarmee je direct uit de voeten kunt. Met een totaalgewicht van 1,05 kilo neem je het geheel gemakkelijk mee – toch heeft het statief eendraagcapaciteit van 6 kilogram. Ingeklapt meet het statief maar 33 centimeter, wat mogelijk is doordat de poten uit vijf segmenten bestaan.

  • Perfecte combinatie statief balhoofd
  • Lichtgewicht (1,05 kilo)
  • Draagcapaciteit van 6 kilo

 

Urban LX-225CT statief

Ook al is het statief licht en makkelijk mee te nemen, het biedt toch een flinke werkhoogte – maximaal 137 centimeter en minimaal 18 centimeter. Bovendien kun je aan de zijkant accessoire-armen bevestigen. Verder zit er een haak aan de uitneembare middenzuil, waar je gewicht aan kunt hangen voor extra stabilisatie. Ook worden er spikes meegeleverd voor onder de poten – handig wanneer je op een zachte ondergrond moet werken. Dankzij het Twist-Lock systeem zijn de poten met één handbeweging los of vast te draaien. In- en uitklappen gaat dus razendsnel. Verder wordt er een macro-adapter meegeleverd. Die plaats je op de plek van de middenzuil, zodat je dichter bij de grond kunt komen.

XB-32Q balhoofd

Het XB-32Q balhoofd is 360 graden draaibaar en kantelbaar van portret- naar landschapstand. Er zit een waterpas ingebouwd en er zit een universele 3/8” statiefschroef op zodat praktisch elke camera erop past. Met een draaiknop stel je de weerstand in, zodat je het balhoofd nog nauwkeurig kunt afstellen. Deze statief balhoofd combinatie wordt geleverd met een DM-35 Clamp en NP-35 snelkoppelingsplaat, een uitneembare middenzuil, macro-adapter, draagtas, multitool en spikes. Het XB-32Q balhoofd heeft overigens een vierkante clamp (dit in tegenstelling tot de XB-32).

 

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties