Actie
€ 179,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sirui KTV-N2 + G-20 Aluminium

Merk: Sirui

Het Sirui KTV-N2 statief, uitgevoerd in aluminium wordt geleverd met een G 20 balhoofd. Het statief is compact en heeft een draagvermogen van 12 kilogram. De middenkolom is niet alleen afneembaar maar ook omkeerbaar en een van de poten is te transformeren tot een monopod.

De poten van de KTV-N2 zijn opgebouwd uit vier secties met een klemvergrendeling. De hoogte is instelbaar van 15 tot 165 centimeter en de gewenste poothoek ´klikt´ automatisch vast. Verder is het mogelijk om de middenkolom omgekeerd aan het statief te bevestigen zodat je stabiel kunt fotograferen vanuit een extreem laag standpunt. De middenkolom is voorzien van een haak voor een contragewicht als je extra stabiliteit nodig hebt. De lange kolom is bovendien te vervangen door de korte middenzuil die wordt bijgeleverd. Door aan de rubberen voetjes te draaien onthul je een stalen spike voor extra zekerheid op niet egale oppervlakken.

De G-20 balhoofd heeft een uniek intern vergrendelmechanisme en een draagvermogen van 12 kilogram. Het balhoofd heef tnaast een waterpas, een schaalverdeling en is voorzien van afzonderlijke vergrendelingsknoppen voor panning en wrijving voor meer controle en flexibiliteit. De Arca-Swiss compatibele klem is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een geanodiseerd slijtvast oppervlak.

| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering