Actie
€ 279,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sunwayfoto GH-PROII Geared Head

Merk: Sunwayfoto

De GH-PROII is de compleet nieuw ontworpen versie van Sunwayfoto's geared head. Met zeer soepele en trefzekere bewegingen kan de compositie van een foto worden gemaakt. Als de fotograaf stopt met veranderen van de compositie staat de camera direct zo vast als een huis. Zonder vergrendeling!

De kop is over meerdere assen te verplaatsen. Met twee grote knoppen kunnen de horizontale en verticale stand heel precies worden bediend. De pan-beweging is zowel aan de onderzijde als aan de bovenzijde mogelijk. Deze laatste maakt het mogelijk om gemakkelijk een perfect panorama te maken, ook als het statief niet helemaal waterpas staat. De kop is op beide pan-assen 360 graden draaibaar. De tilt-as (voorwaarts/achterwaarts) is 180 graden kantelbaar en de laterale as (horizontaal) is in totaal 80 graden verstelbaar.

De beide grote knoppen bevatten een geïntegreerde hendel die het mogelijk maakt om sneller grotere bewegingen te maken. De kop is volledig van metaal, wat een zeer langdurig gebruik mogelijk maakt.

- draagkracht 4kg
- materiaal: aluminium
- inclusief panoramaklem (DDH-11) met geïntegreerde waterpas
- Arca-Swiss compatibel
- Afmeting 148x84x125mm
- Schroefdraad onderzijde: 3/8-inch
- Inclusief snelwisselplaat (DP-60G)
- Ingegraveerde gradenaanduidingen
- Gewicht 671 gram

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties