Actie
€ 84,95incl. BTW (21.00%)

NiSi Wizard W-63 Bracket

Merk: NiSi

De Wizard van het merk NiSi is een nieuwe oplossing voor fotografen en filmers die zowel horizontale als verticale content maken. De Wizard is een roterende voet die tussen de camerabody en het objectief wordt bevestigd, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen portret- en landschapsoriëntatie zonder de camera van het statief te halen. Deze functie is vooral handig voor landschapsfotografen, vastgoed-fotografen en portretfotografen die snel de oriëntatie van hun camera moeten kunnen veranderen.

De NiSi Wizard is ontworpen voor camera's met een LCD-scherm dat in meerdere richtingen kan worden geklapt. De combinatie van Wizard en opklapbaar LCD-scherm zorgt ervoor dat je de camera in iedere positie kunt zetten en toch goed het scherm kunt aflezen. Wanneer de Wizard bijvoorbeeld op 180 graden is geplaatst, kan hij ook worden gebruikt voor macro-opnamen of andere foto's laag bij de grond. Je kunt de camera die bevestigd is aan de NiSi Wizard gemakkelijk traploos roteren en positioneren. Op 0°, 90° en 180° heeft de Wizard een voelbare indicator om ervoor te zorgen dat de uitlijning altijd perfect recht is. Bovendien monteer je de camera altijd met de sensor in het midden van de Wizard, zodat het middelpunt van het beeld behouden blijft.

Aan de binnenkant van de Wizard zit een rubberen ring, ter bescherming van de lens. De Wizard is gemaakt van een high-end aluminiumlegering, waardoor hij zowel robuust als licht is. De bevestigingsvoet is compatibel met Arca-Swiss, waardoor hij geschikt is voor een groot gedeelte van de statieven die verkrijgbaar zijn en daarbij direct op de statiefkop kan worden geplaatst. Daarnaast heeft het een vatting voor een 1/4"" schroefdraad zodat ook iedere andere snelkoppelingsplaat kan worden bevestigd. De Wizard W-63 is bedoeld voor Sony camera's en de Wizard W72 is ontworpen voor systeemcamera's zoals Canon R, Fujifilm X, Leica SL, Nikon Z, Olympus/OM en Panasonic.

Om de NiSi Wizard te kunnen gebruiken moet de buitendiameter van de lens kleiner zijn dan de binnendiameter van de Wizard. De binnendiameter van de NiSi Wizard W-63 is bijvoorbeeld 63 mm; lenzen met een grotere buitendiameter dan 63 mm kunnen dan ook niet worden gemonteerd en hebben de Wizard W-72 nodig. Om te controleren of de lens compatibel is, meet je de lens bij de lensvatting om er zeker van te zijn dat deze kleiner is dan 63mm. De Wizard werkt het best met lenzen tot een maximum van 200mm en een gewicht van hoogstens 1 kilogram.

Wizard W-63, is geschikt voor: Sony A6000, A6300, A6500, A6100, A6400, A6600, FX3, A7C, A1, A9, A92, A7, A72, A73, A74, 7R, A7R2, A7R3, A7R4, A7R5, A7S, A7S2, A7S3 met de meeste Sony E-mount objectieven.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties