Actie
€ 59,00incl. BTW (21.00%)

Leofoto LR-50 Quick Release Clamp

Merk: Leofoto

Zoek je een lichtgewicht alternatief voor de gewone Arca-Swiss snelkoppeling van je Leofoto statief, dan is de Leofoto LR-50 lever clamp een goede keuze. Met deze snelkoppeling met quick-release hendel en NP-50 snelkoppelingsplaat klik je in een oogwenk veilig je camera op en van het statief.

De professionele Leofoto LR-50 snelkoppeling is gemaakt van vliegtuigaluminium. Daardoor is hij vederlicht van gewicht, maar tegelijkertijd zeer sterk. De snelkoppeling is gefreesd uit een enkel stuk lichtmetaal en op sommige plekken uitgehold om nog meer gewicht te besparen. Het gewicht van de LR-50 komt uiteindelijk uit op slechts 131 gram. Verder meet de snelkoppeling 50 x 61 mm met een dikte van 22 mm. De LR-50 past op vrijwel alle statiefkoppen van Leofoto.

De LR-50 snelkoppeling wordt geleverd met een NP-50 Arca-Swiss snelkoppelingsplaat van 50 mm lang, 44 mm breed en 10 mm dik. Het plaatje weegt 38 gram. Met behulp van de 1/4 inch statiefschroef bevestig je hem heel eenvoudig en stevig onder je camera. Met zijn lengte van 50 mm zit je camera vervolgens maximaal vergrendeld in de snelkoppeling. Dankzij de vergrendelbare quick-release hendel verwissel je bovendien razendsnel je snelkoppelingsplaatje.

Aan de zijkanten van de Leofoto LR-50 vind je een mm-schaalverdeling voor het zeer nauwkeurig monteren van je camera op een panoramakop of macrorails. Dankzij de millimeter-schaalverdeling is het zeer precies positioneren van je camera geen enkel probleem. Daarnaast heeft de Leofoto LR-50 ook nog een ingebouwde waterpas, zodat je je camera ook horizontaal perfect instelt.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties