Actie
€ 199,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Fujifilm TG-BT1 Statiefgreep

Merk: Fujifilm

De TG-BT1 is een handvat voor FUJIFILM X Series camera's. Het verbetert de mobiliteit en grip van het apparaat, terwijl het de functionaliteit van een statief toevoegt. Door de TG-BT1 aan een camera te bevestigen, kunt u comfortabel selfies en foto's met een lage hoek maken, die meestal moeilijk in positie te houden zijn. Als je de TG-BT1 als statief gebruikt, kun je hem voor allerlei toepassingen gebruiken, van tafelfoto's tot groepsfoto's. Als u de "TG-BT1" via Bluetooth koppelt met een compatibele camera, kunt u op afstand foto's maken. 

 • Breed scala aan opnamestijlen
  Met de TG-BT1 kan de camerahoek 180 graden verticaal en 360 graden horizontaal worden aangepast. Door de TG-BT1 180 graden horizontaal te draaien, kan hij worden gebruikt als een selfie-handvat, erg handig! En door de TG-BT1 90 graden verticaal te draaien, kan hij worden gebruikt als opnamehandgreep voor opnamen met een lage hoek of video's. Door de poten van het statief uit te vouwen, kan het ook worden gebruikt als statief, wat handig is voor het maken van groepsfoto's of het installeren van een camera met een vast punt.

 • Opnemen op afstand via Bluetooth
  Koppelen met een compatibele camera via Bluetooth maakt het mogelijk om op afstand foto's en video's te maken. Wanneer een gemotoriseerde zoomlens is bevestigd, kunnen de T /W-knoppen worden gebruikt om de zoom te bedienen.

 • Compact en toch robuust ontwerp
  De TG-BT1 is 172,3 mm hoog (benen ingetrokken) en weegt ongeveer 205 gram (zonder de batterij). Dankzij het compacte formaat is het gemakkelijk om zelfs in een kleine zak op te bergen. Dit is een perfect item voor op reis.

  TG-BT1 is weerbestendig. Door het te gebruiken met een waterdichte camera en lens, kunt u werken in de zwaarste omstandigheden. De maximale belasting van de TG-BT1 is 1,5 kg / 53,0 oz (maximaal gecombineerd gewicht van de camera en de aangesloten accessoires). Het is compact van formaat, maar houdt de camera en lens veilig op hun plaats.

 • Compatibiliteit (per juni 2024)
  X-T5 / X-T4 / X-T3 / X-S20 / X-S10 / X-T50 / X-T30 II / X-T30 / X100VI / X-H2S / X-H2
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties