Actie
€ 119,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Benro FSL09AN00

Merk: Benro

Compact
Het statief is zeer compact mee te nemen doordat de poten volledig omgeklapt kunnen worden en zo een kleinere transportlengte hebben. Het Benro Slim Statief is een lichtgewicht statiefkit met een zeer smalle spider. Met een draagkracht van 4kg is dit statief ideaal voor mirrorless camera's en kleine DSLR's.

Draaisluitingen
De poten zijn snel en trefzeker vast en los te draaien met behulp van de blauwe draaisluitingen van geanodiseerd aluminium. De draaisluiting hoeft slechts een halve slag te worden gedraaid van vast naar los v.v. Dit werkt dus super snel!

Functioneel
De middenkolom heeft een groef waardoor deze tijdens het gebruik niet kan verdraaien en kan ook ondersteboven in het statief worden geplaatst waardoor er extreem lage standpunten kunnen worden bereikt. Aan de springveerhaak aan de onderzijde van de middenkolom kan een gewicht worden bevestigd voor nog meer stabiliteit in extremere omstandigheden.

Sterk en stabiel
De spider is gemaakt van magnesium waardoor deze licht en toch sterk is. De poten kunnen in 3 verschillende standen, tot nagenoeg plat op de vloer, worden vergrendelde. Het waterpas opzetten van het statief is eenvoudig door de ingebouwde waterpas, zowel op de spider als op het balhoofd.

Arca-Swiss balhoofd
Het balhoofd is Arca-Swiss compatibel en heeft een eenknopsbediening waardoor de camera zeer snel op de juiste stand kan worden vastgezet. Op de basis van het balhoofd is een 360-graden schaalverdeling aangebracht. Uiteraard wordt er een Arca-Swiss compatibele cameraplaat bijgeleverd, in dezelfde kleur als de draaisluitingen. Deze quick release plaat heeft een 1/4-inch aansluiting en kan worden vastgezet met de inbussleutel, een muntstuk of schroevendraaier of eenvoudigweg met de hand door middel van de D-ring.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 1 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties