Actie
€ 349,00incl. BTW (21.00%)

Billingham Hadley One sage fibrenyte/ chocolate

Merk: Billingham

De Billingham Hadley One fototas combineert het beste van twee werelden: volop opbergruimte binnenin en compactheid van buiten. De Billingham Hadley One is een fractie groter dan de Hadley Pro en verenigt bescheiden afmetingen met de professionele kwaliteiten van de grotere Billingham fototassen en is daarmee een echte allround fototas. Deze bijzondere cameratas met zijn 8,75 liter inhoud is geschikt voor een kleine dslr-uitrusting of een compacte systeemcamera met meerdere objectieven. Bovendien is er ruimte voor een 13-inch laptop.

Cameratas met volop gebruiksgemak

Deze Billingham Hadley One cameratas verschilt uiterlijk van de kleinere Billingham Hadley fototassen door het handvat op de bovenkant van de klep. Daaraan kun je de fototas snel en gemakkelijk optillen. De onderzijde van de tas is een centimeter breder van voor naar achter dan de bovenzijde en daardoor kantelt de tas niet snel als je hem neerzet. Daar is over nagedacht! Verder is deze cameratas uiteraard afgewerkt met hoogwaardig en oersterk Top Grain leder, dat gebruikt is voor de sluitriemen en aan de zijkanten om de verstelbare schouderriem stevig te verankeren.

Uitneembare Hadley One insert

De Billingham Hadley One meet aan de buitenkant 370mm x 140mm x 280mm en heeft een inhoud van 8,75 liter. De binnenzijde is 350mm x 120mm x 250mm groot en heeft een uitneembare insert van 150mm x120mm x240mm. Deze insert neemt maar de helft van de binnenruimte is, wat betekent dat er ook een waterfles o.i.d. meegenomen kan worden. Uiteraard kan er ook een tweede Hadley One insert geplaatst worden, of een Hadley Pro insert, want die past eveneens. In het met een rits afsluitbare achtervak kunnen kaarten, handleidingen etc. opgeborgen worden, terwijl de twee diepe voorvakken perfect geschikt zijn voor zaken als flitsers, een lichtmeter of een mobiele telefoon. Binnenin is een speciaal vak aanwezig voor het veilig opbergen van een 13-inch laptop of en tablet, zodat je die altijd bij de hand hebt.

Veilige sluiting met leren riemen

De twee voorvakken worden ieder afgesloten met een aparte flap, terwijl het hoofdvak van de tas sluit met een grote klep die over de hele bovenkant en gedeeltelijk over de voorvakken valt. Zo krijgen de elementen geen kans. Uiteraard zet u die klep veilig vast met de stevige leren riempjes. De tas wordt afgesloten met de bekende Billingham QRS snelsluiting. Een ideale tas om in een drukkere stadsomgeving te gebruiken! Om eventueel extra ruimte te maken als de voorvakken vol zitten met apparatuur, kunnen de riempjes versteld worden middels de massief messing gespen. Deze cameratas wordt geleverd inclusief de uitneembare Hadley One Insert met dividers en Hadley Front Straps.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties