Actie
€ 249,00incl. BTW (21.00%)

Peak Design the Everyday messenger 13” v2 - charcoal

Merk: Peak Design

Dit is niet alleen een cameratas. Met uitneembare scheidingslijnen en een interne lay-out ontworpen rond reizigers en forenzen, is de Everyday Messenger V2.0 gewoon voor iedereen.

Stop met wensen dat je tas de perfecte zak had voor dat ene ding dat je altijd meedraagt. De Everyday Messenger heeft een intelligente lay-out met een unieke en veelzijdige reeks zakken die bijna alles kan accommoderen.

 

Door een  samenwerking tussen Peak Design  en de gerenommeerde avontuurlijke reiziger / fotograaf Trey Ratcliff is een tas ontwikkeld die zich aanpast aan je uitrusting en levensstijl, waar je ook bent of wat je ook bij je hebt.

 

Daarbij zijn  bijna alle aspecten van de klassieke messenger opnieuw bekeken, van de MagLatch-sluiting tot de op origami geïnspireerde FlexFold-verdelers, de weersbestendige uitbreidbare beschermende schaal (400D nylon canvas) en de hyperaanpassende intern gevoerde veiligheidsgordel.

 

De bevestigingspunten van de Dedicated Capture-clip en het toegangspaneel aan de voorzijde zijn ontworpen voor razendsnelle fotografie, drone en dagelijkse toegang tot de versnelling. Deze tas is voor creatieven, reizigers, forenzen en iedereen daar tussenin.

 

Geactualiseerde V2-functies (mei 2018): doorvoer van bagage op het achterpaneel, verbeterde FlexFold-verdelers, duurzamere stof op kleine binnenvakken en verbeterde weerbestendige behandeling voor de buitenschaal.laaghangende schouderriem, terwijl een draagriem cross-body kan worden gedragen voor een betere gewichtsverdeling, of als een trolleyriem voor gemakkelijke koppeling tijdens het rijden met rollende bagage.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering