Actie
€ 699,00incl. BTW (21.00%)

Polaroid I-2

Merk: Polaroid

De Polaroid I-2 is een bewijs van de kunst van fotografie, ontworpen voor creatievelingen die momenten willen vastleggen in hun authentiekste vorm. Hij maakt gebruik van het scherpste Polaroid objectief ooit gemaakt en is de eerste analoge instant camera met ingebouwde handmatige bediening, waardoor je zelf de perfecte opname kunt maken. Met deze camera kunnen fotografen hun creativiteit de vrije loop laten bij iedere klik.

Het scherpste Polaroid objectief ooit
Het was meer een ingenieursproject dan een ontwerpproject. De basisvorm van de camera wordt bepaald door de technische vereisten van het objectief. Het creëert een nieuw archetype met lagere "schouders" die het grotere objectief benadrukken. In combinatie met een nieuw continu autofocussysteem met 3 lensdelen levert dit de scherpste opnamen van alle Polaroid instantcamera's. Het diafragma van F8 is groot voor het filmformaat en zorgt voor prachtige portretten met een prachtige bokeh. Met de nieuwe Polaroid I-2 kun je de creatieve mogelijkheden van Polaroid's unieke filmchemie als nooit tevoren verkennen.

Ingebouwde handmatige bediening
Nieuw voor Polaroid is dat de I-2 ingebouwde handmatige bediening heeft. Stel de sluitertijd en het diafragma in, gebruik diafragmavoorkeuze, sluiterprioriteit of ga volledig handmatig en bekijk alles via de ingebouwde zoeker en controleer de instellingen op het externe AMOLED-scherm. Het is allemaal binnen handbereik, van het bereiken van dat dromerige bokeh-effect tot het vastleggen van bewegingsonscherpte met lange belichtingen.

Zoeker met geïntegreerd display
De I-2 heeft een nieuwe grote en heldere zoeker om je te helpen bij de compositie en controle van je opnamen. Hierdoor zie je het volledig nieuwe display aan de binnenkant dat alle camerastanden en belichtingsinstellingen weergeeft die je nodig hebt. Zo kun je je concentreren op het creatieve proces om de perfecte Polaroid vast te leggen.

Ontworpen voor artisans
De slanke zwarte vorm van de Polaroid I-2 is het resultaat van een zorgvuldig ontwerp rond de handmatige bediening en het in Japan ontworpen objectief. Het is iconisch en toch origineel - een echt ambachtelijk gereedschap in een elegante verpakking.

Polaroid APP
Hoewel de Polaroid I-2 werkt als een standalone camera, kun je de gratis Polaroid App downloaden om toegang te krijgen tot nog meer functies en extra controle over je fotografie. Maakt firmware-updates mogelijk via OTA Bluetooth. De APP is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Haal het beste uit unieke chemie
De Polaroid I-2 legt een nieuw niveau van helderheid en detail vast, waardoor je nieuwe horizonten kunt verkennen met Polaroid's unieke filmchemie. De I-2 is compatibel met maar liefst drie verschillende soorten Polaroid instant film: i-Type, 600 en SX-70.

 • Nieuw ontworpen 98mm F8 objectief
 • Autofocussysteem gecombineerd met LiDAR-afstandssensor
 • Ingebouwde handmatige bediening: zes standen die direct op de camera kunnen worden geselecteerd (automatisch, diafragmavoorkeuze, sluitertijdvoorkeuze, handmatig, meervoudige belichting en zelfontspanner)
 • Twee informatieschermen. Eén extern en een ingebouwd in de zoeker
 • APP compatibel voor toegang tot meer functies en bediening op afstand
 • Nauwkeurig, "huidvriendelijk" flitssysteem
 • Statiefaansluiting
 • Externe flitssynchronisatiepoort
 • Ingebouwde schroefdraad voor 49mm filters
 • Interne oplaadbare lithium-ion batterij, oplaadbaar via USB-C
 • Werkt met Polaroid i-Type, 600 en SX-70 film
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering