Sorteer op:
Filteren op prijs
Tot en met: 16.95
priceMin priceMax selectedPrice

FOTOREMBRANDT ontwikkelt kleinbeeld, aps, middenformaat, 4×5" en 8x10" film, zowel zwartwit, kleur, dia alsook crossprocessed. Kleurenfilm in kleinbeeld ontwikkelen we in huis op dinsdagen en vrijdagen en zijn dan ook binnen 24 uur nog klaar. Voor de rest werken we samen met een gespecialiseerd vaklabo die handmatig de films ontwikkelt. 

Wij hebben daarnaast een uitstekende scanservice. We kunnen de beelden aanleveren op CD of doorsturen via WeTransfer. Jouw negatief of dia wordt door ons professioneel ingescand met een Noritsu HS-1800 scanner. Hierna worden de scans op een CD/DVD gebrand of verstuurd per Wetransfer. Je kunt kiezen uit twee verschillende resoluties: standaard Medium Resolutie (2000x3000) en Hoge Resolutie (4000x6000) in het geval van 35mm kleinbeeld film. Ook bieden wij de optie om uw scans in TIFF bestandstype aan te leveren.

Mocht je niet in de buurt wonen kun je films ook naar ons opsturen. Wij laten dan iets weten als we de films hebben ontvangen. We ontwikkelen (en desgewenst scannen) de films, kunnen de scans naar je toesturen via Wetransfer en sturen de ontwikkelde negatieven weer naar je terug. Snel & simpel!

Filmontwikkeling-kleur-35mm

Filmontwikkeling kleur 35mm

Filmontwikkeling-ZW-en-Dia-35mm

Filmontwikkeling ZW / Dia 35mm

Filmontwikkeling-120

Filmontwikkeling 120

Filmontwikkeling-kleur-35mm-WeTransfer

Filmontwikkeling kleur 35mm + WeTransfer

Filmontwikkeling-ZW-en-Dia-35mm--WeTransfer

Filmontwikkeling ZW en Dia 35mm + WeTransfer

Filmontwikkeling-120--WeTransfer

Filmontwikkeling 120 + WeTransfer

Filmontwikkeling-PRO-Toeslag

Filmontwikkeling PRO Toeslag

Filmontwikkeling-High-Toeslag

Filmontwikkeling High Toeslag

Brievenbus-verzending-NL

Brievenbus verzending NL