Actie
€ 44,95incl. BTW (21.00%)

Pixel Radio Trigger Set Pawn TF-362 Nikon

Merk: Pixel

De Pixel Radio Trigger Set Pawn TF-362 is een draadloze flashgun remote-control voor Nikon camera's en Nikon Camera Flitsers. Met dit systeem kunt u niet alleen uw studioflitser draadloos aansturen, maar ook uw camera flitser en zelfs uw camera zelf! Het draadloos aansturen gaat middels een radio frequentie tussen zender en ontvanger, dus als fotograaf heeft u 100% vrije bewegingruimte en het geheel flitst altijd (het signaal gaat 360 graden). De FSK 2.4GHz frequentie is gebruikt voor het verbeteren van de betrouwbaarheid en stabiliteit van het product.

De ontvanger beschikt over een 'wake-up' functie. Deze zorgt ervoor dat uw flitser vanuit stand-by modus ontwaakt en flitst. Hierdoor bespaart u batterijen. Hierdoor wordt de werktijd van uw flitser tot 10x vergroot!  Deze TF-362 set ondersteund sluitertijden tot 1/320s (afhankelijk van het cameramodel, sommige camera's ondersteunen 'slechts' tot 1/250s).

U kunt de set gebruiken om vanaf uw camera de studio flitser te ontspannen. Om de ontvanger te kunnen bevestigen aan uw flitser wordt een adapterplaatje meegeleverd, met een hotshoe aansluiting. Deze plakt u simpelweg op uw studio flitser. Hierna kunt u de ontvanger verbinden met de meegeleverde synchronisatiekabel.
De ontvanger beschikt ook over een standaard 1/4" schroefdraad aansluiting. Dit maakt het mogelijk om uw Nikon camera flitser op een statief te plaatsen en dan van een afstand te laten flitsen.
De derde optie van deze set is het van afstand ontspannen van uw camera. Door de ontvanger aan te sluiten aan uw Nikon camera, door middel van één van de drie meegeleverde kabels, kunt u de zender gebruiken om de camera te ontspannen. Wanneer u de knop van de zender half indrukt, kunt u eerst de camera scherpstellen. Door vervolgens de knop helemaal in te drukken maakt u een foto. U kunt kiezen uit 4 verschillende standen: een enkele foto, een reeks foto's, Bulb mode (lange sluitertijd) en een vertraagde foto (na opdracht wordt de foto na een paar seconden gemaakt).

De TF-362 is geschikt voor:
Nikon camera's: D700/D300/D300s/D200/D3S/D3/D3x/D2X/D2xs/D2H/D2Hs/D1/D1x/D1H/D80/D70s/D90/D5000/D3100/D7000/D5100.
Nikon camera flitsers: SB-900, SB-800, SB-600 en SB-400.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties