Actie
€ 289,00incl. BTW (21.00%)

Habbycam SD Brace

Merk: Habbycam

Het Habbycam schouderstatief is een camera support systeem waarmee elke filmmaker professionele resultaten kan bereiken. Het is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en aluminium componenten die er voor zorgen dat het schouderstatief jaren lang een onderdeel van uw apparatuur arsenaal zal zijn. Het Habbycam schouderstatief is de perfecte tool voor zowel amateur en professionele filmmakers en videografen. Welk onderwerp dan ook, met de Habbycam weet u dat u het met zekere hand kunt vastlegen.

Het Habbycam schouderstatief is volledig instelbaar voor comfortabel filmen en fotograferen in vele situaties. Digitale fotocamera's, HD-videocamera's en zelfs kleine camcorders passen perfect op de universele camera steunplaat. De afstand en hoogte van de zoeker en video-monitor zijn ook volledig instelbaar. De Habbycam SD heeft een 3 / 4 " foam pad wat er voor zorgt dat de camera comfortabel op je schouder rust. Al deze functies helpen de camera stabiliteit verbeteren en te komen tot een professioneel ogende beeld. 

De onderdelen van dit kwaliteits Habbycam schouderstatief kunnen snel worden gedemonteerd voor gemakkelijk transport. Gewichten, draadloze microfoons en andere accessoires zijn eenvoudig te monteren met een paar schroeven aan de achterkant van het schouderstuk.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering