Actie
€ 1.799,00incl. BTW (21.00%)

Canon EOS R8 Body

Merk: Canon

Canon Inruil Promotie.
NU € 200 INRUILKORTING met kortingscode CANRUIL200! U ontvangt deze korting bij inruil van een willekeurige camera of lens! Alle camera's en/of lenzen zijn toegestaan ongeacht merk, soort of functionaliteit. Deze promotie is geldig t/m 31 maart 2024.

Open nieuwe creatieve mogelijkheden. De grote full-frame sensor van de EOS R8 levert verbluffende 24,2 Megapixel foto's en oversampled 4K 60p video, met prachtige bokeh en een grotere beeldhoek. Dual Pixel CMOS AF houdt onderwerpen haarscherp.

Een 24,2 Megapixel full-frame sensor combineert details, snelheid en prestaties bij weinig licht tot ISO 102400 Leg details vast in de helderste en donkerste delen van een landschap en maak portretten met prachtige bokeh. 

Maak documentaires en onafhankelijke films die opvallen. 4K-beelden tot 60p, oversampled van 6K, zien er sensationeel uit. Professionele filmtools, zoals Clog3, maken het gemakkelijk je beste werk vast te leggen en de kleur bij de nabewerking te corrigeren.

Met een gewicht van slechts 461g is de EOS R8 ideaal voor contentcreators en iedereen die op locatie opnamen maakt. Met een speciale schakelaar kun je schakelen tussen de foto- en videomodi, waarbij de instellingen in elke modus behouden blijven.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties