Actie
€ 5.299,00incl. BTW (21.00%)
Niet op voorraad

Fujifilm GFX50S body

Merk: Fujifilm

FUJIFILM introduceert nu officieel haar langverwachte Midden Formaat systeemcamera: de FUJIFILM GFX 50S. Dit digitaal midden formaat camerasysteem is speciaal ontworpen voor fotografen die op zoek zijn naar perfecte opnames, tot in het allerkleinste detail, en zet daarmee een nieuwe benchmark voor middenformaat camera’s.

Onvoorstelbaar detailrijk en onbeperkte creatieve mogelijkheden met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Dat is wat de GFX 50S Midden Formaatsysteemcamera als geen ander te bieden heeft. De camera beschikt over een grote FUJIFILM G Formaat sensor met een formaat van 43.8 x 32.9mm waarop 51.4 Megapixels zijn geplaatst die ieder detail haarfijn vastleggen. Het oppervlak van deze sensor is daarmee ongeveer 1.7x groter dan de huidige full frame sensoren.

Het FUJIFILM GFX systeem heeft flink wat inspiratie opgedaan bij de populaire FUJIFILM X-serie met een soortgelijke retro-en tegelijkertijd moderne bediening en ligt daarmee minstens zo prettig in de hand. Fotograferen is daarmee wederom een plezier en dankzij de meer dan 80 jaar ervaring die FUJIFILM heeft als filmfabrikant weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om een ongeëvenaard niveau aan beeldscherpte en nauwkeurigheid te bereiken in combinatie met een perfecte kleurenreproductie. Dit alles komt samen in de GFX die op haar beurt superieure opnamen aflevert.

Specificaties:

* Fujifilm G 51.4 MP CMOS sensor (43.8x32.9mm);

* Fujifilm X Processor Pro;

* Duurzame weerbestendige behuizing van hoogwaardige magnesiumlegering;

* 3.69 MP organische EL elektronische zoeker / 2.36 MP touchscreen LCD paneel;

* Nieuw ontwikkelde G-Mount objectiefvatting met grote diameter voor robuustheid en duurzaamheid;

* Nieuw ontwikkelde GF objectieven met een zeer hoog oplossend vermogen;

*JPEG/RAW

*Full HD filmkwaliteit

*117-425 AF punten

 

Wordt verwacht medio februari/maart

| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering