Actie
€ 1.299,00incl. BTW (21.00%)

FUJIFILM X-S20 Body

Merk: Fujifilm

De FUJIFILM X-S20 is de nieuwste toevoeging aan het bestaande X Serie assortiment, dat bekend staan om hun compacte formaat en lichte gewicht. 

De X-S20 biedt een goede beeldkwaliteit en past in iedere (foto)tas. Een camera die erom vraagt om gebruikt te worden! Of het nu gaat om (zelf)portret of om een videoproductie, de FUJIFILM X-S20 is altijd klaar voor gebruik.
De X-S20 is uitgerust met een back-illuminated 26,1MP "X-Trans CMOS 4” sensor en de "X- Processor 5" beeldverwerkingsprocessor. Dit stelt de camera in staat om razendsnel opnames te maken met een sublieme beeldkwaliteit. De camera beschikt verder over de kenmerkende grote greep die we al kennen van zijn voorganger. Deze grip biedt extra stabiliteit bij het vasthouden van de body. Door te kiezen voor de NP-W235 als batterij voor de stroomvoorziening is het aantal opnames ten opzichte van zijn voorganger meer dan verdubbeld. 

De compacte en lichtgewicht behuizing, maakt dat de X-S20 slechts 491g weegt. Dit zorgt voor een comfortabel gebruik van de camera, ook bij langdurige fotosessies. De camera beschikt verder over een beeldstabilisatie (IBIS) over vijf assen die handbewegingen kan stabiliseren tot maar liefst 7,0-stops. Het autofocussysteem is voorzien van op AI-gebaseerde herkenning van onderwerpen. Zo kan de camera ‘zien’ of de fotograaf mensen, dieren, auto’s of andere voertuigen wil fotograferen. De AF-prestaties zijn vergelijkbaar met die vande andere vijfde generatie camera’s uit de X Serie, zoals de FUJIFILM X-T5.

De FUJIFILM X-S20 ondersteunt interne video-opnames tot een resolutie en beeldsnelheid van 6.2K/30P 4:2:2 10-bit video en is voorzien van een 3,5mm microfoon/oortelefoon-aansluiting. Zo kunnen er hoogwaardige video-opnames worden gemaakt met de mogelijkheid tot het aansluiten van externe accessoires. Bovendien maakt de nieuwe Vlog Modus het zeer eenvoudig om een vlog te produceren wanneer de camera wordt gebruik in combinatie met de statiefgrip, TG- BT1.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties